![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
περασε λιγος καιρος που εχω στην κατοχη μου το gt μου.
εκανε και το service των 20.000 χλμ κι εχει γραψει μεσα σε 3 μηνες περιπου 5500χλμ στα χερια μου. κανενα προβλημα μεχρι στιγμης κι ευχομαι να παραμεινει ετσι. παντως ενα μειον ειναι οτι περιμενα λιγο καλυτερη συμπεριφορα καλυψης,η ztechnics κανει ναι μεν δουλεια,οχι ομως και κορυφαια.στην πολυ ψηλη θεση δημιουργει υποπιεση και δεν αντεχεται. σε ολα τα υπολοιπα ευχαριστημενος. φρεναρες. την στριβω καλα οταν οι συνθηκες το απαιτουν. σου ζηταει η ατιμη να την πας γρηγορα και τις περισσοτερες φορες το καταφερνει...και καλο και κακο αυτο,σε μεθαει... ![]() στην αρχη η αλλαγη απο boxer σε εν σειρα ηταν παραξενη,τωρα ομως χαιρομαι που ακουω το μοτερακι της να γουργουριζει,αν και καποιες φορες μου λειπει το αρχοντικο δουλεμα του boxer,δεν μου λειπουν βεβαια οι επιδοσεις του,καλομαθα τωρα βλεπετε. |
|
|||
|
|||
![]()
να σε ρωτησω και εγω κατι,
απο θεμα βαρους, οταν την ξεπαρκαρεις π.χ, ή θελεις να την γυρισεις κ.λ.π, τι διαφορα εχει με το adventure? μηπως ειναι πιο βολικη επειδη ειναι πιο χαμηλη? αν και ειναι πιο βαρια? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με το φρένο μπορείς να κάνεις πίσω;;;; Δηλαδή πατώντας και αφήνοντας το φρένο και σηκόνοντας συγχρόνως την μοτό και τραβόντας προς τα πίσω ;;; |
|
|||
|
|||
![]()
και οταν την μετακινεις με τα χερια και οχι καβαλα, εχει την ιδια διαφορα?
ποσα χλμ σου βγαζει το ντεποζιτο? Last edited by J-P-HELLAS; 17-10-2011 at 23:22. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα 320χλμ πάντα βάζω καύσιμο με εναπομείναντα χιλιόμετρα γύρω στα 30-40,υπάρχουν και φορές που βάζω στα 270χλμ Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ok,
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρυθμισόμενη ζελατίνα BMW R 1200 GS/ADV εγκατάσταση - review | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 01-05-2011 21:16 |
BMW K1300-K1200 R & S ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑ. | gustavos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 29-04-2011 13:26 |
Ερώτηση για K1300 GT | teo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 23-03-2011 21:34 |
Bmw Gs 1200 Adv <<My review>> | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 15-09-2010 10:08 |