![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μονο ebay υπαρχει? ή μπορουμε να την παρουμε και απο ελλαδα ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Συνφορουμιτες μόλις την παρηγγειλα από eBay συνολικό κόστος 55€ ! Έψαχνα από καιρό λύση στο πρόβλημα ενδοεπικοινωνια αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσα λεφτά σε ένα επώνυμο προϊόν... Αν αντέξει 2χρονια όπως είπε ο φίλος Black_Shadow πιο πάνω θα είναι πολυ ευχάριστη έκπληξη!!! Όταν με το καλό έρθει θα σας κάνω αναλυτική παρουσίαση της συσκευής γιατί πιστεύω απασχολεί αρκετό κόσμο το θέμα Bluetooth... ;-)
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.470679,22.866993 |
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένω και εγώ να μας πείς!
Με ενδιαφέρει!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα με την φτηνή είναι ότι δεν κραταει η μπαταρία,
από ποιότητα επικοινωνίας είναι ικανοποιητική, αλλά η μπαταρία γύρω στις 4-5 ώρες αν πεις ότι κάνει βαρειά χρήση ίσως 3 ωρες με το ζόρι...εκεί είναι η διαφορά! Πατεντα με ηλιακό φορτιστή μόνιμο στο κράνος είναι το ζητούμενο η 300ρου για την καλή |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η συγκεκριμεμη που λεει ο φιλος ΔΕΝ εχει προβλημα με την αυτονομια....π.χ.ειμαι δεκα ημερες on the road και την εχω φορτισει...Προληπτικα 3 φορες...και μιλαμε για πολλλλες ωρες λειτουργιας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την έχω ένα χρόνο και κρατάει 4 ώρες μαξιμουμ με μουσική, χωρίς τηλεφωνήματα ή κράνος/κράνος. Είναι μια φτηνή -φτηνιάρα-ενδοσυνενόηση.Τίποτα άλλο. Μόλις μαζέψω τα ριάλια την πετάω στα σκουπίδια και πάω για ΒΤ2
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλος οταν με,το καλο ερθω αθηνα....σε λαω κοντρα σε...αντοχη...οπου και οπως θες...επςναλαμβανω...μιλαω Μονο για την συγκεκριμενη αυτονομια..... οσο για το on the road...ισως σας μπερδεψα...σορρυ.....μιλαω για 8 με 10 ωρες οδηηησης και περιπου 6ωρες στερεοφωνικη μουσικη...και μπιρι μπιρι με την copilot μου..!!! αν εξακολουθεις να μξν πιστευεις,οταν με το καλο επιστρεψω ελλαδα....παμε μια κοντρα ![]() ![]() φιλικα παντα,και μη. ξεχνιομαστε απο βαλενσια!!!(ειπαμε on the road)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πιθανόν και για να το λες έτσι θα είναι, Βασίλη, δηλ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να πάρει κάποιος την φτηνη αλλά το συγκεκριμένο η η καλή αξίζει τα λεφτά? Εγώ πήρα μια μεταχειρισμένη να δω αν με βολεύει η όλη φάση και είδα ότι αξίζει, όχι τόσο να μιλάς με τον συναναβάτη σου όσο για την μουσική αλλά κ το τηλ, επίσης για το ζουμο, τελικά είμαι σε αναζήτηση καλής ενδοσυννενοησης ... Η εμπειρία μου από την φτηνή είναι ότι αν την θες για χρήση μέχρι 3-5 ωρες αξίζει |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το εχω πει πο την αρχη του νηματος....!!!! για τα λευτα της.....ξεφτιλιζει πολλες ενδοεπικοινωνιες της πιατσας......!!!καρατσςκαρισμενο!που λενε και στα παρατραγουδα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Θα εκφράσω μόνο μια απορία. Όταν ταξιδεύεις γιατί δεν πρέπει να έχεις την ησυχία σου και να την ακούς συνέχεια. Τόσο εξάψαλμο ακούμε κάθε μέρα…..
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| βαλιτσες made in china | nivo | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 30-05-2011 18:26 |
| dainese made in china | varaderiadis | Ένδυση | 50 | 01-12-2010 00:43 |
| Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA! | gerakout | Καλώς ήλθατε | 34 | 03-10-2010 16:21 |
| Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |
| Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 02:03 |