![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ με πείσατε,το θέμα βάρους-όγκου με φόβιζε.Μόλις ξαναπερπατήσω,καρφί στην αντιπροσωπεία.Thnx.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο το ΚΤΜ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σου βγαζουν την μαμα σελα,και σου βαζουν την σελα που ειναι νομιζω 790mm,αλλα ειναι μονοκοματη και οχι οπως τις κανονικες (κομματια)οδηγου/συνοδηγου.αν η μηχανη που θα παρεις θα εχει ηλεκτρονικες αναρτησεις,θα σου τις βγαλουν και θα σου βαλουν τις χειροκινητες,γιατι οι ηλεκτρονικες θα ακουμπανε στην χαμηλη σελα,ενω οι χειροκινητες κατεβαινουν πιο χαμηλα.αλλα πηγαινε και κανε πρωτα ενα testride με την χαμηλη σελα των 820mm,και δεν αν σε βολευει. |
|
|||
|
|||
![]()
Το 990 είναι άλλο πράγμα το bmw είναι άλλο πάλι.
Εκεί που κερδίζει το ένα χάνει το άλλο και ανάποδα. Δες και την 1150, είναι χαμηλότερη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ 1,75 είμαι. Δεν έχεις προβλημα. Έτσι και αλλιώς 200+ kgr μηχανή αν σου γύρει δε τη κρατάς ουτε 1,90 να είσαι.
Λίγη προσοχή μόνο τι στιγμή που ανεβαίνει συνεπιβάτης!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά τη γνώμη μου ..ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ο νέος μοτοσυκλετιστής είναι το κατα πόσο του ταιρίαζει ανατομικά η μοτοσυκλέτα !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια δοκιμή θα σε πείσει !
Καλή ανάρρωση !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
..θα διαφωνήσω με το αξίωμα "μην πειραξεις την ανάρτηση": Κατά την γνώμη μου μια σωστά χαμηλωμένη ανάρτηση (όλες σχεδόν οι γνωστές εταιρίες αμορτισέρ προσφέρουν ειδικά για GS χαμηλότερα αμορτισέρ μπροστά πίσω ενώ υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις μόνο με ελατήρια) είναι προτιμότερη απο μια χαμηλή σέλα.
Οι λόγοι είναι: 1. έτσι δεν πειράζεται η γωνία στα γόνατα 2. δεν θα σου λείψει αφρωδες από την σέλα 3. Έχεις το πλεονέκτημα της ποιοτικότερης ανάρτησης Γνώμη μου πάντα, και μιλάω κρίνοντας απο το δικό μου GS που έχει χαμηλότερα ελατήρια. |
|
|||
|
|||
![]()
1,69 και με την εργοστασιακη σελα στη χαμηλη της ρυθμιση το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν ανεβαινει βαρυς και ασχετος συνεπιβατης.Παταω σε κρασπεδο σε τετοιες περιπτωσεις.Επισης θα βολευε μια οπισθεν ταχυτητα στο GS
![]() Παντως αν υπαρχει καποιος Θεσσαλονικιος που εχει χαμηλη σελα και ειναι διατεθημενος να μου την παραχωρησει για ενα δοκιμαστικο διωρο θα ημουν υποχρεος. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 22:33 |
GS 1200 08 | allen | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 28-10-2010 12:17 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΓΙΑ GS 1200 Adv | vasilisvlahakis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 04-02-2010 10:02 |
ΗΟΝDΑ VFR 1200 V-4 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 9 | 16-12-2009 15:23 |