![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
.... καγκουρα....
...χεχε!..παει καλα το εργαλειο!!
|
|
|
|||
|
|||
|
τον ALX δεν τον φοβάμαι
το πάει χρόνια τώρα |
|
|
|||
|
|||
|
Πονηρούλη... κοίταγες το sigma sport ε?
Πάντως είναι περισσότερα μιας κι αυτό δεν δείχνει ακριβώς. Σύμφωνα με το GPS δείχνει 3 χιλ λιγότερα (άρα 196χαω πραγματικά) κι αυτό συνέβη από την τελευταία φορά που άλλαξα λάστιχα, αλλά δεν το επαναρύθμισα. Το κοντέρ μου κλέβει 5% (τσεκαρισμένο με το GPS) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βέβαια τυγχάνει ευλαβικής συντήρησης από το "αφεντικό" του γι' αυτό περπατάει ακόμα καλά. Το προσέχω και το ρυθμίζω μόνος μου με όλη την απαραίτητη φροντίδα ![]() Στο μόνο που είμαι αμελής, είναι το πλύσιμο
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραία και τα δύο βίντεο. Το δεύτερο πιο ωραίο
![]() Μια ερώτηση ψιλοάσχετη. Το θερμόμετρο που έβαλες: ποιο είναι; πόσο κόστισε; έχει τροφοδοσία από τη μηχανή ή έχει δικιά του μπαταρία; το βράδυ φαίνεται(backlight); είναι ακριβές; και τέλος είναι αδιάβροχο; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
(όχι αλλά δεν μασάει. Εγώ την πλένω, αυτό σβήνει και όταν στεγνώσει ανάβει ξανά χρόνια τώρα )Όποτε την πλένεις θέλεις να πείς . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
8 χρόνια την έχω, επί 2 με 3 πλυσίματα το χρόνο... έχει πλυθεί κατά μέσο όρο 20 φορές
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ. Άμεση απάντηση.
Τώρα στο θέμα πλυσίματος ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι σε χαλάει στο θέμα πλυσίματος;
Έχει ακριβώς τον ίδιο ρυθμό με εμένα. ![]() Άρα καλά πάει (δεν μπορεί να κάνει ότι εγώ και να ΜΗΝ είναι καλά).
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πωλείται Γυναικείο μπουφάν SPEED-X | nikos-x | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 22 | 14-11-2010 01:56 |
| 2011 TRIUMPH SPEED TRIPLE | tsompanis | Άλλες εταιρίες | 10 | 13-10-2010 12:36 |
| Speed test: S1000RR v RSV4 v Hayabusa v ZZ-R1400 | jmar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 26-09-2010 19:33 |
| Η πρώτη Bentley Continental GTC Speed ήρθε στην Ελλάδα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 11 | 02-07-2009 17:27 |
| Bentley GTC Speed 610PS | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 22-02-2009 14:17 |