![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχει και η λυση varadero.... multistrada... tenere....
παλι καλα που υπαρχει ανταγωνισμος.... παρολα αυτα το περπατημα του 1200 ειναι πολυ καλο... κριμα που μια τοσο καλη μηχανη αντιμετωπιζει τετοια προβληματα,,,,, |
|
|
|||
|
|||
|
"...όπως έχεις ακούσει και διαβάζεις"
όταν θα έχεις και θα την ευχαριστηθείς το ξανασυζητάμε επίσης το varadero δεν είναι ανταγωνισμός για την GS - μόνο στο παράλληλο σύμπαν των hondάκηδων |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
Last edited by ntinopoulos; 02-08-2011 at 13:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Λείπει ένα αστεράκι......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχώρα με δεν είμαι πανεπιστημιακού επιπέδου .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εχε χαρη που εχεις ομορφη κορη!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εσύ όμορφο γιό
και συνονόματο . ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορει πολλοι να καυχιόνται για την σχετική αξιοπιστία του 1150 εναντι του 1200. Ισως κάπου να έχουν δίκιο. Αλλά πάλι το φαινόμενο μάλλον είναι θέμα στατιστικών κυρίως!
Αν συγκριθει ο αριθμός των 1150 κατόχων με των κατόχων που έχουν 1200 απο το 2004 και έπειτα και ακόμα θα προσθεθούν και άλλοι πολλοι μέχρι να σταματατήσει η παραγωγή του, τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανεις πως τα αρκετά περιστατίκα με διάφορες βλάβες είναι λογικά ανάλογα με το αριθμό των κατόχων. Απο την αλλη όντως υπάρχουν κάποια θέματα όπως π.χ. με την ESA που η μαμά ακόμα επιμένει να μην προβεί σε κάποια ανάκληση (προφανώς λόγω υψηλού κόστους). Δεν μου έχει τύχει ESA ακόμα αλλά φυσικά και φοβάμαι μήπως μου τύχει εντός ή εκτός εγγυησης και καλής θέλησης με τόσα που ακούω. Διότι είναι και ενα πραγμα που αν σου τυχει στο ταξίδι απλά σου το χαλάει. Απο εκεί και έπειτα ποτε δεν το ζήλεψα το 1150 με όλο το σεβασμό βεβαίως για τον πρόγονο, αλλά το 1200 με το που βγήκε και το χάζευα και θαυμαζα με τις ώρες απο τη συνοδεία της φλόγας του 2004 σε όλη την Ελλάδα και είχα βάλει σκοπό απο τότε κάποτε να το αποκτήσω. Επίσης μια μεγάλη διαφορά μεταξυ τους είναι και το βάρος που για πολλούς λειτουργεί καταλυτικά. |
|
|
|||
|
|||
|
Το ESA αν σου βγεί, εύχομαι να είναι στην εγγύηση. Μου έτυχε την πρόπερασμένη εβδομάδα στην μπροστινή ανάρτηση. Αλλάχτηκε εντός εγγύησης. Ευτυχώς υπήρχε κομμάτι spare.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
| Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 14-12-2010 00:01 |
| Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
| Τον τρέλανε τον Γιαπωνέζο ο παγωτατζής | arisxios | Αστεία Video | 21 | 13-06-2009 22:26 |
| Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |