![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Foutzako μου, ο ortho εμίλησε ορθά ...
Εχεις μαμάτο εργαλείο και θες να πάρεις τα καρβουδιστήρια για τις αναφόρες της Σκοπέλου..!!! DAKAR και πάλι DAKAR.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Βγάλε το dakaraki στο δρόμο και πιές του το αίμα
|
|
|
|||
|
|||
|
πάρε το Crypton που είναι σκύλος χωρίς ψόφο και αξιοπρεπές στην κατηγορία του.
επίσης ανταλλακτικά θα βρίσκεις και στα περίπτερα, τα καλά της yamaha. |
|
|
|||
|
|||
|
Θέμα κόστους συντήρησης καύσιμα πάρε το παπί Νικόλα και να στο πετάξουνε και κάτω δεν τρέχει και τίποτα (Crypton R 105 έχω εγώ ). Θέμα ασφάλειας το Daκar χωρίς σκέψη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κάπου έχει ξανασυζητηθεί το θέμα...
Πόσα σέρβις κι αλλαγές ελαστικών κάνουμε με τα έξοδα που θα προκύψουν από την αγορά ενός παπιού ή σκούτερ, ασφάλιστρα, σέρβις, λάστιχα; Συν τα νεύρα που σε μένα τουλάχιστον θα προκαλούσε η έλλειψη στοιχειώδους δύναμης και φυσικά την ανασφάλεια από τα χαμηλότερης απόδοσης φρένα, λάστιχα κλπ. Και φυσικά στην περίπτωση του Νίκου μάλλον δε μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Φιλαράκι λειώσε το Dakar!, Αντε μην έρθω στο Βόλο! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Άντε Γιάννη, κάνε το ντου!
![]() Λοιπόν, όλες οι προτάσεις περί Dakar είναι σωστές. Αυτές τις μέρες μάλιστα που δε κινώ το σκούτερ (χάνει λάδια το μπ...... ), παίρνω το 650 και για κατούρημα. Εντάξει, άλλη αίσθηση σιγουριάς, δε συζητάμε, πλην όμως:-πρώτο και βασικό, και παράλειψή μου, δεν έγραψα ότι το μικρό το θέλω και για τη σύζυγο, όπου η λύση Dakar για πλειάδα λόγων, απορρίπτεται. -καντούνια και ανηφόρες Σκοπέλου, με σλάλομ ανάμεσα στις γριές, και τον πιτσιρικά που θα πηγαινοφέρνω στο σχολείο από πίσω, με τρομάζουν -με φαντάζεστε στο 650 και κρεμασμένα στο τιμόνι τα χαρτιά υγείας απ' τη μια, τα γάλατα απ' την άλλη, και τα πορτοκάλια στη βαλίτσα; (βάλε και τις πλαϊνές θα μου πεις, για μια περιπετειώδη κάθοδο στο μπκάλικο )-η λύση του HONDA SH με το ABS, πέρασε κι απ' το δικό μου μυαλό, και έφυγε σαν καπνός, μόλις είδα την τιμή του (5.000!!! λές να δώσω τράμπα το 650; )
|
|
|
|||
|
|||
|
Πήγα με τη σύζυγο την Παρασκευή, και είδαμε τα δυο υποψήφια. Ανέβηκε και στα δύο.
- Το μεν AGILITY 125, το βρήκε βαρύ, πάταγε με τις μύτες, πράγμα που δεν της άρεσε (ξέρω, το συνηθίζεις το γεγονός τη πρώτη βδομάδα) με τη προοπτική να έχει και ένα παιδί πίσω. Της δημιουργεί ανασφάλεια. Τα συν, χώροι μπόλικοι (σέλα-πόδια), σέλα φαρδιά αλλά και περίεργα κατηφορική για τον πίσω, δυο δισκόφρενα, 16άρηδες τροχοί, και όγκος (που της ξένισε λίγο). Και βέβαια στεγνά πόδια στους βρεγμένους δρόμους. -Στο δε YAMAHA crypton 110, πάταγε κανονικότατα, κουμαντάρει άνετα στα επί τόπου το μηχανάκι, πιο μαζεμένο σαν όγκος και πιο ελαφρύ. Της ξένισαν οι ταχύτητες και το ποδόφρενο (συνηθισμένη 12 χρόνια με σκουτεράκια βλέπεις). Τα μείον, οι χώροι του (με μια βαλίτσα πίσω ότι κάνεις), τα φρένα του σε σχέση με το σκούτερ που συγκρίνουμε. Με χαλάει επίσης το Made in China ... τι πρωτοτυπία ε; ![]() ![]() Κοντολογής, τα στάνταρ είναι ασφάλεια (είπαμε, όση μπορείς να πάρεις από την κατηγορία), ευκολία στο χειρισμό, κοντινές μετακινήσεις στη πόλη (ψώνια και μελλοντικές υποχρεώσεις με παιδιά), αξιπιστία, οικονομία. Από θέμα πρακτικότητας, ασφάλειας, χώρων, εγώ, θα πήγαινα στο σκούτερ, αν δεν είχα το ξενέρωμα με το μικρό. Ούτε να τα ξαναδώ ένα πράγμα ... Από θέμα ευελιξίας, αξιοπιστίας, οικονομίας, κερδίζει έδαφος η πάπια. Και η σύζυγος μου λέει μεν το κλασσικό "πάρε ότι νομίζεις", αλλά ποιός θα ακούει μετά τα παράπονα;
Last edited by Fuji; 07-08-2011 at 10:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Παρε Beverly... σκυλί !!!
Και το βγάζει και 125cc version !!! ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|