![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
εγώ προσωπικά θα την έκανα - αν το λέει η εταιρία οι άλλοι μου περισσεύουν
330 είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά λάστιχα στο 800 (και στο 1200) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όταν όλα τα άλλα παίζουνε στα 200,00 - 220,00 EUR εκτός κι αν το λάστιχο είναι απο άλλο πλανήτη τι να πω... |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε επειδή είσαι ψαγμένο παλικαράκι θα σου πρότεινα να κατευθυνθείς σε εταιρεία που διαθέτει τον ίδιο δείκτη και για τα δύο λάστιχα. Επειδή ήμουν κάτοχος 800 GS μετά τα μαμά bw έβαλα τα scorpion της pirelli (δείκτης V) και έμεινα ευχαριστημένος. Μου φάνηκε ότι το λάστιχο ήταν πιο μαλακό και πιο ασφάλτινο. Ετσι κι εξάλλου δεν θα τα παντρευτείς, αν είσαι χιλιομετροφάγος σε ένα χρόνο θα πας για αλλαγή.
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ για όλα ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται οτι θα μεινω στα μαμά BW αφού και να θέλω τρ91 δεν υπάρχει γόμα ούτε για σβήσιμο των ελληνικών χρεών και επειδή κουράστηκα να ψάχνω ένα V σ όλη την Αθήνα πίσω και Ένα H σ όλη την Β.Ελλάδα μπροστά και να τρώω άκυρα ενω έχω κλείσει ραντεβού μ ένα που είχε V πίσω και θα μου στέλνανε Η απο αθήνα μπροστά και να πηγαίνω τράπεζα για να πληρώσω για τη αποστολή του μπροστά και να μου παίρνει ο λαστιχάς απο Σαλονίκη και να με ακυρώνει για το πίσω και του γιου του Χαριστέα (Γκέκα, άμπαλοι και οι δυο).Έτσι όπως ο συντοπίτης μου Χαριστέας θα κάνω του κεφαλιού μου και με την πολυτιμη βοήθεια του tatoo θα πάω στον Ξανθόπουλο στο Βαρδάρη για να περάσω bw που τα χει στάνταρτ και σέρβις 20.000 χλμ που περιλαμβάνει 1 λάστιχα, 2 αλυσογράναζα 3 λάδια - φιλτρο λαδιού, 4 μπαταρία (όταν είπα πως μου βγαλε 3 χρόνια είπε ο Ξανθόπουλος μωρε αυτοι στην bmw θα μας το κλείσουνε το μαγαζί αλλα 3 χειμώνα δεν θα σου βγάλει) και 5 ότι άλλο τον φωτίσει ο θεός.υπολογίζω το κουστούμι ανω του παλιού βασικού μισθου, κάτι σε μπλέιζερ απο αβραμόπουλο δηλαδή..όπως και να χει αίσιο τέλος, πάω για μια βουτιά στη θάλασσα της Ασπροβάλτας (ναι θα κάνω και για σας μία) και ένα κουτί ζαμπόν για το γατί. φιλία σε όλους απο Ανατολικό μπλόγκ της Β.Μακεδονίας της Ελλάδος ακόμη.
|
|
|
|||
|
|||
|
φίλε μου σόρρυ αλλά θα πω και πάλι την άποψη μου
τα Battlewing τα φόραγα πριν και έκανα 19,000 χμ (πολλά το ξέρω) αντέξανε πολύ αλλά ήτανε επιεικώς μάπα... άποψη μου πάντα... |
|
|
|||
|
|||
|
Πήρα Metzeller tourance, τι λέτε για αυτά?
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτά τα λάστιχα είναι καλά για μηχανές με βάρος και πάτημα όπως το 1150, 1200 κλπ
για το δίκο μας δυο φίλοι που τα βάλανε απογοητευτήκανε... |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Τώρα ή πρέπει να πάρω κιλά δλδ ή θα έχω δικάβαλο έναν φίλο μουπ ου είναι 120+ κιλά? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όσο για την ερώτησή σου , μη βάζεις υπέρβαρο πίσω σου...θα τσιμπήσεις το φρενο και μετά μπορεί και να μη λες...ώχου τι έκανα, αλλά...ώχου τί έχανα.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ήταν ερώτηση όπως θα κατάλαβες, χιούμορ κάνω....
![]() Εννοείται ότι τα ελαστικά βολεύουν τον κάθε οδηγό ανάλογα τον οδηγικό του στύλ και το που οδηγάει...... ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| χούφτες(f800)+βαλίτσα(f650-f800) | fountanajones | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 03-08-2011 17:38 |
| BMW Tankbag για F800 ST και F800 S, 60 €. | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 12-09-2010 02:03 |
| BMW F800 SM; | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 1 | 10-10-2009 21:12 |
| BMW F800 SM; | arisxios | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 25-07-2009 13:03 |