![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά δεν πρέπει να αναφέρεται σε εμφύτευμα, αν είναι έτσι είμαι μαζί σου, αν όχι και είναι πχ μέσα στο ρολόι και λέει μόνο στίγμα και τίποτε άλλο, τοτε μου αρέσει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιό πιθανό να είναι σε μπρφή κάρτας.
Αλλά αν μπορούσα να ελέγχω τις λειτουργίες της μηχανής μου με τη σκέψη, δε θα έλεγα όχι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε συνέντευξη σήμερα το μεσημέρι στην ΕΤ1 ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας είπε πως ψάχνουν να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ελέγχουν τους υπαλλήλους του δήμου και ΔΕΝ απέκλεισε το ενδεχόμενο του τσιπ.
Να μην ήξερε τον ντόρο που έχει προκληθεί από το συγκεκριμένο σημοσίευμα? Λίγο δύσκολο το βρίσκω........ |
|
|||
|
|||
![]()
Για σκέψου το! Να χρειαστεί να σταματήσεις απότομα....πόσο κοστίζει σε μέτρα ο χρόνος που κάνει η εντολή από το μυαλό να πάει στις μανέττες;
Απόσπασμα:
Σούζα το αλογάκι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bρε η εντολη θα φυγει...τα φρενα θα λειτουργησουν? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια ομαδική με ένα τέτοιο τσιπάκι δεν θα με χάλαγε καθόλου(για την μηχανή), Θα διασφάλιζε την μπέμπα μας ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
αρμενιζοντας στις κυκλαδες με εναν βρωμιαρη(wet-dirty) | gsmaniac | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 54 | 12-09-2010 13:38 |
χωματερο σχολειο,με δασκαλο εναν.....βρωμιαρη | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 43 | 16-03-2010 08:03 |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 20:43 |