![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά είναι . Πάντα τέτοια με καλή παρέα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
οταν χτυπησε το τηλεφωνο και εμαθα οτι ο μιχαλης(τσιχλας).....θα ηταν στην αιγινα και η ρενα με την βαρβαρα θα ετοιμαζαν σουτζουκακια,εφυγα σφαιρα.....
![]() ο μιχαλης ειναι ακριβως αυτο που φαινεται στα γραφομενα του......χαμογελαστος και καλοκαρδος χαρηκα πολυ για την γνωριμια και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..... ![]() νικολα και μητσε ....ευχαριστουμε για το καλέσμα και την φιλοξενια ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
καλές ανταμώσεις να έχουμε πάντα...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Πως γίνεται??? Προχθές με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήμουν με άδεια, για να κατέβαινα οικογενειακώς στην Λεμεσό, μήπως βρισκόμασταν. Ένωσαν την Λεμεσό με την Αίγινα , ειδικά γι' αυτόν? Πότε πρόλαβε!!! Καλά να περάσετε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Η αλήθεια είναι Νικόλα ότι ο Μιχαλιός ανέβηκε Αθήνα για κάτι πολύ έκτακτο (και δυσάρεστο για καρδιακό του φίλο). Μας τηλεφώνησε για να βρεθούμε και το πρωί της Παρασκευής έπαιρνε το πρώτο καράβι για Αίγινα ... . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω να είναι όλα καλά, και εσείς να περάσετε πολύ καλύτερα! |
|
|
|||
|
|||
|
Aκόμη να ανεβάσετε φώτο...??
Αντε Μητσ.. δώσε.... ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 20-08-2011 at 13:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Aπό Δευτέρα φίλε
γιατί ακόμα είμαστε συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του Νώντα ... |
|
|
|||
|
|||
|
τωρα τωρα !!
σε ενα αττηκο εντουρο γυνεται η καθηερομενη ενημεροση τον αγονηζομενον την παραμονη του αγωνα ειμαι μαζη με τον Νουλι κε τον Κορκα κε καπιος κανη την ενμεροση κε περιεγραφε τον αγωνα σε καπιο συμει περηεγραφε μια δισκολη κατασταση που θα συναντουσαμαι αν δεν βγαζε ηλιο την επομενη λογω παγετου.κε ρωταο τους φυλους μου -μηπος τα παραλεη -αυτος ποτε δεν τα παραλεη (ηταν καπιος δυπλα) εδω δεν θημαμαι ακρηβος πιος ηταν κε ρωτησα πιος ηταν κε μου ηπαν -ο Δελαπορτας!!!!!!!!!!!!!!! αυτο που δεν θυμαμαι ειναι ο Δελαπορτας που εκαναι την ενημεροση η ο Δελαπορτας ηταν αυτος που ειπαι αυτος ποτε δεν τα παραλεη εδω σε θελω gsmania !!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περαστικά Μιχάλη (Giclas) | κωστης | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 79 | 07-08-2011 17:57 |
| Χωρίς ρεύμα η Αίγινα...Έλεος!!! | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 21 | 12-08-2010 15:23 |
| Οταν οι δημοσιογραφοι γινονται ''ρομπα'' | georgekostas | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 21:53 |
| Αυτα μονο στην Τουρκια μπορει να γινουν! | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 14-09-2009 02:19 |
| Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 25-08-2009 23:39 |