![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω οτι υπερβάλεις λιγάκι, δικαιολογημένα εν μέρει αφού πέρασες μεγάλη περιπέτεια με το δικό σου ADV. Πολλοι συμφορουμίτες έχουν πάρει παλαιότερο λόγω budget, αυτό δε σημαίνει πως είναι όλη τη μέρα στα συνεργεία.Εξάλλου για μηχανή 6ετιας μιλάμε.Αν εξαιρέσεις το θέμα της μονάδας του ABS οπού βάζεις το χέρι βαθειά στην τσέπη, όλα τα άλλα πιστεύω πως αντιμετωπίζονται. Μην ξεχνάς πως με τα μοντέλα του 2008 πιθανόν να δώσει μια μικρή περιουσία αν τον πουλήσει η ESA. Εγώ θα τον συμβούλευα να μη βιαστεί κ να χει τα μάτια του ανοιχτά ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή γιαυτόν τιμή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένας έλεγχος απλός τι να δείξει, αν θέλει ρουλεμαν διαφόρΐκου? Θα καταλάβει κάποιος τι γίνεται μέσα μήπως στον κινητήρα?στο κιβώτιο? Την μονάδα αστην έξω πες.
Κι όχι, δε φταίει αυτό που είχα πάθει,βλέπω όμως στο συνεργείο της BMW που παω σχεδόν καθημερινά τι πράγματα αντιμετωπίζει ο μηχανικός κι ακόμα χειρότερα τι πληρώνουν οι πελάτες. Κακά τα ψέμματα, όμως όσο πιο καινούριο τόσο καλύτερα. Προσωπικα αν η esa μου έβγαζε κάτι,κάτι που είναι πολύ πιθανόν θα πήγαινα για άλλη ανάρτηση.και σίγουρα όχι για showa, δε θύμαμαι κι αν γράφεται κι έτσι. Μπορείς να πάρεις υπόψην σου την γνώμη μου,μπορείς και όχι. Εγώ Απλά μια διατύπωση έκανα που πιστεύω ότι μπορεί να είναι και σωστή, για μένα είναι. Μακάρι να μην σου βγάλει τίποτα πότε, αν πάντως βγάλει θα ήθελα να μου στείλεις ένα pm να μου το πεις. Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Θα συμφωνήσω με την άποψη του "οσο πιο καινούριο τόσο καλύτερα", όπως επισημάνθηκε όμως και σε αρχικό σχόλιο, μιλάμε για μια μηχανή 5 ετών 1200 κυβικά με διαδρομές κυρίως εντός Αθηνών , με οδηγό οικογενειάρχη και χρόνια πιστό GSακια που τον γνωρίζω και μπόλικα χρόνια, δεν είναι ο "τσίτας των λιμανακίων" που θα του εχει βγάλει τα μάτια.
Από ότι πληροφορήθηκα, η μηχανή επισκέπτεται το συνεργείο του "γνωστού Αντώνη" (εγώ δεν τον ξέρω) , από το οποίο μπορώ να μάθω όλες τις επισκέψεις και εργασίες που έχουν γίνει, κάνω λάθος; Αλλωστε , θα μείνει στα χέρια μου περίπου 1 μήνα συνολικά, δεν είναι και κακός χρόνος να εμφανίσει ή να "τρίξει" κανένα κουσούρι. Η αρχική τιμή πώλησης είναι στα 7.000 , φαντάζομαι ότι θα τα βρούμε κάπου χαμηλότερα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τα σχόλια και την βοήθεια, διότι καθώς ήδη γνωρίζετε, οι ιδιοκτήτες χωρίς προβλήματα δεν μπαίνουν στα φορουμ να γράφουν: "Καλημέρα, ούτε φέτος μου έβγαλε ζημιά η μπέμπα." Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι παραπονεμένοι , άτυχοι ή πραγματικά αδικημένοι από την σχέση τιμή/απόδοση μιας που τα ωραία τους 15.000-20.000 επισκέπτονται το συνεργείο άπαξ της εβδομάδος για βελτίωση κοινωνικών σχέσεων με τον μηχανικό και αφαίμαξη χρημάτων. Απόσπασμα:
Last edited by greko2009; 26-08-2011 at 11:09. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 04:16 |
| Πριν και μετα την πτωση | nivo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 28-01-2011 21:35 |
| Προβλήματα λίγο πριν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανση | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 10-10-2010 23:50 |
| Τι πρέπει να μάθετε πριν κάνετε παιδιά!! | Alext | Χιούμορ | 3 | 07-09-2009 23:31 |
| Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 13:59 |