![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια επειδη εχω επισκεφτει 2 εργοστασια στην γερμανια, bmw και vw, με αυτα που ειδα και ακουσα καταλαβα γιατι ειναι 20+ χρονια μπροστα. και στο δια ταυτα, ουτε τους περναει απο το μυαλο να σφιξουν βιδα χωρις ροποκλειδο. λετε να ξερουν κατι?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλλο το εργοστασιο κατασκευης, αλλο το συνεργειο συντηρησης. Στο συνεργιο της BMW στο Μοναχο δεν χρησιμοποιουσαν ροποκλειδο για μη σημαντικες εργασιες ρουτινας! Ενταξει, υπαρχουν και ασχετοι που λογο αγαρμποσυνης και υπερβολικης ανασφαλειας χρησιμοποιουν ροποκλειδο ακομα και για την ταπα λαδιου, αλλα σιγουρα δεν ειναι επαγγελματιες μηχανικοι. Αν ο μηχανικος δεν εχει αισθηση στο χερι του, καλυτερα να αλλαξει δουλεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιστευω πως γενικα οι Ελληνες "συντηρητες" μοτοσυκλετων (ο ορος μηχανικοι ειναι λαθος), ειναι ικανοτατοι κι ισως καλυτεροι και απο τους Γερμανους συναδελφους τους. Αυτο που τους λειπει ειναι η εντιμοτητα και η θεληση να εξυπηρετησουν τον πελατη. Ενω αντιμετωπιζουν την συντηρηση δημιουργικα και ειναι εφευρετικοι, ειναι σηναμα κοντοφθαλμοι και μικροαπατεωνες σε μεγαλο βαθμο. Ενω ειναι πιθανων να σε κλεψουν στο λαδι ή στα ανταλλακτικα, ειναι ικανοι να σου φτιαξουν ανταλλακτικο στον τορνο, εκει που ο Γερμανος θα σηκωνε τα χερια του ψηλα. Χρονια πριν, σε τυπογραφειο, εχω δει Γερμανο μηχανικο της Heidelberg να μενει εκθαμπος με το ανταλλακτικο που κατασκευασε ο Ελληνας συντηρητης στον τορνο, βελτιονοντας μαλιστα το προτοτυπο! Κατι αντιστοιχο ισχυει και για τους συντηρητες μοτοσυκλετων!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε αυτο με βρισκεις σύμφωνο....το Ελληνικο Δαιμόνιο ειναι σε μεγαλα Ύψη ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα,......μην μπερδευουμε την Βουρτσα με το....Πινελο ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανείς δεν υποχρέωσε όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει ότι εργαλείο θέλει ....να το χρησιμοποιήσει ! ![]() Αλλά μην λαλήσουμε εντελώς….ροπόκλειδο για τα κάγκελα και τις τάπες… ![]() ![]() ![]() Και οποίος φοβάται μην «γρατσουνίσει» τις μπουκάλες …ας λύσει όλο το μπροστινό σύστημα για να αλλάξει ….φούσκα (ή και όλη την μπίλια ,το ίδιο μου κάνει) επειδή ετσι το φτιάχνουν στο …εργοστάσιο (!) ή για να σφίξει ένα ιμάντα ….….ας βάλει τον κινητήρα στον πάγκο !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!Απόσπασμα:
...Τρια πουλακια καθονταν....
|
|
|
|||
|
|||
|
@boxer........
αστο νικολα....στου κουφου την πορτα........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και που να αρχισεοε να τους μιλας για.....κοπωση μετάλων ![]() ![]() ισως πολοι μαθουμε ετσι και καμια καινουρια λεξουλα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μου φαινετε κοιμηθηκατε ...κριμα και ειχα ορεξη για..κουβεντουλα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τεσπα...παω να την ξαπλαρω και εγω..... βοήθειά μας.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και επειδη ΒΛΕΠΩ οτι ξεφευγουμε απο το θεμα........ο Capitain...AΛΛΟ μας ειπε......<<<μου τεντώσαν και τον Ιμάντα με το χερι.....>>>-----Περι αυτου το Τhread
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σωστα συντεκνε μας επαναφερεις εν ταξει.......ας μην ανησυχούμε υπέρμετρα...ο ιμάντας δυναμό διαθέτει τεντωτήρες για παν κακό ενδεχόμενο.....φοβού τη ξήρανση του ιμαντα λόγω πολυκαιρίας και ουχί την ιδιαίτερα ελλατωματική του σύσφιξη στον καθρεφτη....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
| Κλείδωμα τιμονιού-κλειδί σε 1150 gs | kotskofi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 01-06-2010 21:12 |
| ιμαντας δυναμο για 1150 μετα του '03 | kostas-patra | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 10-03-2010 00:33 |
| Αλαγη τιμονι 1150 adv | Dionisis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 13-03-2009 17:36 |