![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ νομίζω ότι δεν κάνει καν δουλειά
|
|
|
|||
|
|||
|
Με τιποτα...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρότεινα να κλειδωθεί η πρόσβαση του εν λόγω τόπικ σε κατόχους μηχανών άλλης εταιρείας (γιατί βλέπω να τρώμε κράξιμο...!!!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν μπορούσε να δουλέψει και αντίστροφα, όταν είμαστε σταματημένοι στα φανάρια, θα μας δρόσιζε λίγο
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι αμα ειναι ελαττωματικο και φυγει ο ελικας ενω πας με 100??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κάποια στιγμή είχε γράψει ένας φίλος για μπουφάν που να έχει στην πλάτη φλάς και 3stop. Δεν θα κάνω ούτε σε αυτό κριτική. Αρκεί μόνο να είναι αξιόπιστος ο έλικας ώστε όταν θα πηγαίνεις με 100km να μην φύγει απο τον άξονα ο έλικας και σε βρούμε σε κάνα χαντάκι. Τι άλο θα διαβάσω Θεέ μου. Τι αμαρτίες έχω κάμει και τις πληρώνω τώρα.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έρευνα και στην Ελλάδα για μεγάλη απάτη με ερευνητικά κονδύλια τη | pirate | Κόσμος | 5 | 17-06-2011 00:17 |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
| Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ. | frits | Επικαιρότητα | 45 | 22-08-2010 10:40 |
| Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |
| Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 23:57 |