![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο σε περίπτωση τραυματισμού δεν μετακινούμε τα οχήματα , με υλικές ζημιές τα βγάζουμε αμέσως εκτός δρόμου (εάν υπάρχει δυνατότητα παίρνουμε γρήγορα μερικές φωτό ).
![]() Σε δήλωση τραυματισμού, σχηματίζεται δικογραφία που αποστέλλεται στον εισαγγελέα και έχουμε ποινικές διώξεις …. .....δουλεία για δικηγόρους δηλαδή….
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
να σαι καλα , ευχαριστουμε ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Στράτο τνχ, πολύ χρήσιμο, καλό είναι να τα φρεσκαρουμε ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντοτε έχω μαζί μου ένα έντυπο φιλικής δήλωσης και μία υπεύθυνη δήλωση. Τον βάζω και τα συμπληρώνει ΚΑΙ τα δύο. Αν δεν θέλει να τα συμπληρώσει, καλώ την τροχαία. Για να μην φύγει, επικαλούμαι ζαλάδες από κτύπημα στο κεφάλι και του υπενθυμίζω ότι αν φύγει θα αντιμετωπίσει και εγκατάλειψη θύματος.
Φωτό απαραίτητες. |
|
|
|||
|
|||
|
Τhnks Στράτο...αυτο ειδικα για τους μεθυσμενους οδηγούς ειναι ...μεγάλη απατεωνια των ασφαλιστικων εταιρειων!!!
αχρειαστο να ειναι ε...? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
1) Ο οδηγος, εάν έχει δίκιο, αποζημιώνεται κανονικά από το επικουρικό , ο οδηγός που έχει κλείσει η ασφαλιστική του πρόσφατα δεν έχει νομικές κυρώσεις και γι΄ αυτό δεν τον «κυνηγά» δικαστικά το επικουρικό.
2) Εάν σε ένα τροχαίο η υπαιτιότητα είναι καθαρή, δεν παίζει ρόλο η μέθη ή το δίπλωμα. Εάν όμως υπάρχει «συνυπευθυνότητα» επιβαρύνεται η θέση του … 3) Εάν υπάρχουν παραβάσεις όπως μέθη ή έλλειψη διπλώματος κ.α. θα επιβληθούν και θα δικαστούν ξέχωρα του τροχαίου ατυχήματος. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο στοιχίζει το service των 40.000 σε GS1200 ??? | BOLEROS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-05-2011 17:14 |
| Προσθήκη εμπρόσθιου φτερού gs | siraxanz | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 2 | 30-03-2011 23:54 |
| Τι θέλουμε να φέρει ο Αγιος Βασίλης σε εμάς και στον κόσμο! | george1968 | Διάφορα | 3 | 04-12-2009 22:27 |
| Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |
| Γκετεμποργκ Ιουλιος 2009: Το ταξιδι αρχιζει...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 21-07-2009 02:08 |