![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
αυτο που προσπαθη να κανη η τουρκια δυχως να σπαση μητι εναι να δυμιουργηση κριζη ζωνη στην νοτιανατοληκη μεσωγιο οπος εκαναι κε στο αιγαιο
το οτι εμηνε πησο 8 μιλια η Κυπρος στη ΑΟΖ μετα απο υποδηξη της Ελλαδα λογω του Καστελλορηζου οι μονες χωρες που αφυσβητου το δικεο της θαλασσας ειναι η Βενεζουελλα κε η τουρκια |
|
|
|||
|
|||
|
Σας το είχα πει πριν λίγες ημέρες ότι άλλα είναι τα πιο σοβαρά θέματα από την οικονομία. Αυτός ο μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος από την αντιπολίτευση και μετά.
Τα Θαλάσσια σύνορα λόγω έλλειψης Ναυτικού από Κύπρο και Ισραήλ θα τα έχει υπό την επιτήρηση της η χώρα μας. Σιγά σιγά οι τόνοι ανεβαίνουν. Ίδη 2 ρωσικά πυρηνικά Υ/Β βρίσκονται στη Μεσόγειο. Η Π/Α του Ισραήλ είναι από τις πιο σύγχρονες . Και να μην ξεχνάμε ότι έχει 3 Υ/Β με πυρηνικές κεφαλές. Εάν δεν επικρατήσει σύνεση την παρούσα περίοδο από όλους δυστυχώς θα έχουμε πρόβλημα. Μετά την τάφρο που έχει (σχεδόν) κατασκευαστεί στον Έβρο η Γείτονος χώρα νοιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Δικαίως η Γαλλογερμανοί είπαν το (επιτέλους η Ευρώπη χαράζει τα σύνορα της. Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι (λαϊκίστικες) εφημερίδες. Η χώρα μας παρά τα όποια οικονομικά της προβλήματα δεν είναι καρπαζοεισπράκτορας….............. Last edited by napgeo; 13-09-2011 at 11:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ βλέπω ολιγοήμερο πόλεμο, με μόνους άμεσα εμπλεκόμενους εμάς με την Τουρκία. |
|
|
|||
|
|||
|
Να ετοιμαστώ για επιστράτευση; Αν και έχω πάρει το "τελικό" χαρτί, είμαι σε διοίκηση που μαζεύουν συνήθως.
Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή έχει μείνει αρκετό καιρό ήρεμη και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση, για κάποιους ένας πόλεμος είναι διέξοδος. Όπως έχει δείξει και η ιστορία δηλαδή. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου έλεγε : όταν θέλει να χαθεί το μυρμήγκι, βγάζει φτερά ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
| Κάτω από την Ελληνική σημαία-Αίσχος | apple2 | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 22-09-2010 09:11 |
| Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
| Νέα τεχνική κατά της παχυσαρκίας | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 8 | 30-11-2009 17:57 |
| Αποσύρεται η ασπιρίνη από την Ελληνική αγορά;;; | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 30-11-2009 02:50 |