![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. Το μειονέκτημα του πάνελ είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις βάση GPS εκεί που υπήρχε χώρος πριν την τοποθέτησή του, και δεν μπαίνει μπαράκι GPS extra (είχε ο Πρετεντέρης, το πούλαγε και δεν ταίριαζε![]() ). Μπαίνει μόνο το εργοστασιακό μπαράκι ζελατίνας του ADVE, αλλά έχει 204€ με το σετ βίδες + 50 ή και παραπάνω. Δε θυμάμαι καλά... Τώρα το GPS κατοικοεδρεύει σε μια από τις βίδες του τιμονιού που άλλαξε με μπίλια. δεν είναι και πολύ εργονομική η θέση, αλλά τι να γίνει. Δεν υπάρχουνε λ7![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλκίνοε...:sm5:
Με έβαλες και εμένα στην πρίζα να το επιχειρήσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Ξεθαβω το θέμα για να ρωτήσω..με το κάλυμμα αυτο μειώνονται οι κραδασμοι των οργάνων στα 140+ χλμ;
|
|
|
|||
|
|||
|
δε θα το ελεγα ακριβως!!αλλα ειναι πολυ πρακτικες οι μπριζες
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστώ Στέργιο! Μπριζες έχει ήδη 2, τι θα βαλω πολυμπριζο;
πάσα γνώμη δεκτη! Send from RAZR Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ καλη παρουσιαση
... και ηθελα να το παρω... αλλα μετα απο τοσο παιδεμα ισος το ξανασκευτω και βαλω το απολο μπριζακι στο πλαι ...
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω που το εβαλα μονο το θωρακα εβγαλα και το μπαρακι καθως και τα οργανα τιποτα αλλο
ρευμα απευθειας απο την μπαταρια |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εντελως ανεξαρτητο απο τη στηριξη των οργανων. Απλως τα περιβαλει. Δεν ακουμπαει πανω τους. LELO-phone
|
|
|
|||
|
|||
|
θελω και γω να παρω αυτο το πανελ αλλα εχω αλλο θεμα.. καταρχην εχω μπροστα πριζακι οποτε το ζητημα της παροχης ειναι απλο, θελω μια πριζα κανονικου αναπτηρα ομως εχω και ενα μικρο βολτομετρακι το οποιο θελω να χωρεσω καπου και ο μονος ουσιαστικά διαθεσιμος χωρος ειναι εκει που μπαινει ο αναπτηρας...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 20:00 |
| Διαγωνισμός Φωτογραφίας MotoRAID | D_Artagian | Διάφορα | 23 | 04-10-2010 19:35 |
| Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 15:56 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |
| κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 01:39 |