![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ειχα παρατηρησει οτι ολοι η εμπρος πλευρα που παταει επανω στο καλυμμα του ντεποζητου ηταν αρκετα σκληρη (προφανως δεν ειχε καποιο υλικο στο τελειωμα της) με αποτελεσμα να ειναι σχετικα σκληρη στο σημειο αυτο κ να τραυματιζεται η ταπετσαρια σχετικα ευκολα.
Η δικια μου, περαν οτι ηθελα να αλλαξω το χρωμα της, ειχε αρχισει να δειχνει φθορα στο συγκεκριμενω σημειο. Απ'οτι ειδα, ο τυπος εβαλα καποιο εξτρα υλικο αναμεσα στο καλυμμα κ στο πλαστικο της σελας για αυτον ακριβως το λογο. Ετσι τωρα φαινεται κ ειναι πιο "σφιχτη" κ πιο περιποιημενη. Ο χρονος θα δειξει. Εγω παντως ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο τη δουλιτσα που εκανε. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων | Hekima | Επικαιρότητα | 1 | 24-05-2011 12:07 |
| HPN προστατευτικά γραμμής καυσίμου hp2 + r1200gs + adventure | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 28-02-2011 21:17 |
| TOURATECH R1200GS GSA προστατευτικά γραμμής καυσιμου | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 07-07-2010 12:05 |
| Προστατευτικά Καλύμματα Κυλίνδρων BMW R1200GS/ADV | MARK | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 25-06-2010 13:37 |
| Ενα εκατομμύριο ευρώ για μία ιστοσελίδα! | Carduelis | Επικαιρότητα | 18 | 10-05-2010 09:26 |