GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-09-2011, 16:34
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Έλλειμμα "μαϊμού" για να επιβληθούν τα μέτρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω ανάλυση από τον ειδικό στο θέμα (και όλα τα θέματα εδώ που τα λέμε).

;

Δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεσαι και σε καμία περίπτωση δεν σου κάνω υπόδειξη η παρατήρηση.
Άλο να μιλάς και να μιλάμε για σίδερα η πολιτικούς και άλλο να απευθυνόμαστε με ειρωνικό τρόπο σε συμφορουμίτες. Σε αυτόν τον ιστότοπο είμαστε φιλοξενούμενοι και χωρίς οικονομική δέσμευση.
Γιατί αυτή η ειρωνεία σε συνάνθρωπο μας που δεν τον γνωρίζουμε καν. Σε προσωπικό επίπεδο κάνε παράθεση και μην τους βάζεις όλους στην ίδια κλίμακα.
Έχω γνωρίσει άτομα εδώ που είναι ικανά και άξια.
Γιατί λοιπόν αυτή η πίκρα. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Καλό ΠΣΚ να έχεις……………..
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 16:47
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Καποιος καπου πεταει μια κουβεντα και οσοι αρεσκονται σε αυτην τρεχουν αμεσως να την πιστεψουν χωρις καν να κατσουν να την αξιολογησουν ψαχνοντας τις λεπτομερειες. Δεν λεω οτι η Κα Γεωργαντα ψευδεται.....λεω ομως να κοιταμε στο βαθος και οχι μονον την επιφανεια.

Ετσι εγω σκεφτομαι:
  1. H καθηγητρια του Πανεπιστημιου Μακεδονιας Θρακης του τμηματος πληροφορικης Kα Γεωργαντα ηταν μελος της ΕΛΣΤΑΤ ολα αυτα τα χρονια που η υπηρεσια αυτη εδινε μαιμου στοιχεια στην eurostat
  2. Χθες 15/09/11 και ωρα 13:53 απεφασισθη απο τον ΥΠΟΙΚ η απομακρυνση των μελων της ΕΛΣΤΑΤ λογω του νουμερο (2) παραπανω. Η επισημη ανακοινωση μιλαει για ασυνενοησια με τον Προεδρο της υπηρεσιας Κον Γεωργιου (http://www.skai.gr/news/greece/article/180242/elstat-apomakrunsi-melon-tis-anakoinose-o-e-venizelos/)
  3. σημερα 16/09-11 η Κα Γεωργαντα κανει την δηλωση που δημοσιευει το News247 και ολα τα ΜΜΕ και την οποια παραθετει στο πρωτο ποστ ο Γιωργος.
Κι ερωτω γιατι η Κα Γεωργαντα εκανε αυτην την δηλωση ΤΩΡΑ και οχι ΤΟΤΕ......? Που ηταν ΤΟΤΕ που εδινε μαιμου στοιχεια στην eurostat? Ποτε ελεγε την αληθεια τότε ¨η τωρα???? Μηπως τοτε που επαιρνε επισημως 2 παχυλους μισθους δεν την ενοιαζε και εχθες που την εδιωξαν πονεσε/θιχτηκε/τσαντιστηκε......και λεει οτι της κατεβει στο κεφαλι?

Ουτε την ξερουμε ουτε μας ξερει η Κα Γεωργαντα......γιατι να θεωρησω τα λεγομενα της ως δεδομενα?
Ακομα και οι συναδελφοι της, απολυμενοι κι αυτοι (ξηλωθηκε ΟΛΗ η ΕΛΣΤΑΤ πλην προεδρου), την αμφισβητουν οπως θα διαβασετε εδω Ζωή Γεωργαντά: Τεχνητή η διόγκωση του ελλείμματος του 2009! — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) στην 4η παραγραφο.

Ξαναλεω, δεν υποστηριζω οτι ψευδεται ντε και καλα, απλα θετω τα παραπανω σαν πιθανο σεναριο και προς σκεψη για οσους πειθονται ευκολα απο τα λεγομενα του οποιουδηποτε!!
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 16:56
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Δεν μιλάω για σένα εφόσον αναρωτιέσαι.

Η ειρωνεία (που πράγματι υπάρχει) έχει συγκεκριμένες... πηγές:

1) Άρνηση απέναντι στην υποτιθέμενη παντογνωσία συγκεκριμένων ανθρώπων.

2) Κάθετη διαφωνία μαζί τους σε ΠΟΛΛΕΣ απόψεις (και όταν επαναλαμβάνεται, δεν σου βγαίνει και... καλοσύνη μετά από λίγο).

3) ...συνδυασμός των παραπάνω και με την ΑΜΕΣΗ και ΕΥΘΕΙΑ σύγκρουση αυτών των διαφορετικών απόψεων ακόμα και στο "well being" της οικογένειας μου (θα έλεγα "ευτυχώς που δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι στην εξουσία"... αλλά ΕΙΝΑΙ τέτοιοι οπότε...).
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 16:58
Senior Member

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο.

Η συγκεκριμένη κυρία, δεν φοβάται αν ψεύδεται με αυτά που λέει για τις συνέπειες του νόμου; Ή δεν έχει;

Ρωτάω χωρίς να ξέρω. Ας πει κάποιος.
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 17:01
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μιλάω για σένα εφόσον αναρωτιέσαι.

Η ειρωνεία (που πράγματι υπάρχει) έχει συγκεκριμένες... πηγές:

1) Άρνηση απέναντι στην υποτιθέμενη παντογνωσία συγκεκριμένων ανθρώπων.

2) Κάθετη διαφωνία μαζί τους σε ΠΟΛΛΕΣ απόψεις (και όταν επαναλαμβάνεται, δεν σου βγαίνει και... καλοσύνη μετά από λίγο).

3) ...συνδυασμός των παραπάνω και με την ΑΜΕΣΗ και ΕΥΘΕΙΑ σύγκρουση αυτών των διαφορετικών απόψεων ακόμα και στο "well being" της οικογένειας μου (θα έλεγα "ευτυχώς που δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι στην εξουσία"... αλλά ΕΙΝΑΙ τέτοιοι οπότε...).

Μα το Θεό...
Ειλικρινά σου το λέω , δεν κατάλαβα τίποτα.
Ξέχνα το................
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 17:05
Senior Member

Ποιο;

(είδες, το ξέχασα)
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 17:11
Senior Member

Για τον φιλο παραπανω που αναρωτιεται για ''συνεπειες του νομου'' η ιστορια ειναι γνωστη....''στην ελλαδα ζουμε οπου κανεις δεν τιμωρειται ποτε ''.
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 17:14
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Καποιος καπου πεταει μια κουβεντα και οσοι αρεσκονται σε αυτην τρεχουν αμεσως να την πιστεψουν χωρις καν να κατσουν να την αξιολογησουν ψαχνοντας τις λεπτομερειες. Δεν λεω οτι η Κα Γεωργαντα ψευδεται.....λεω ομως να κοιταμε στο βαθος και οχι μονον την επιφανεια.

Ετσι εγω σκεφτομαι:
  1. H καθηγητρια του Πανεπιστημιου Μακεδονιας Θρακης του τμηματος πληροφορικης Kα Γεωργαντα ηταν μελος της ΕΛΣΤΑΤ ολα αυτα τα χρονια που η υπηρεσια αυτη εδινε μαιμου στοιχεια στην eurostat
  2. Χθες 15/09/11 και ωρα 13:53 απεφασισθη απο τον ΥΠΟΙΚ η απομακρυνση των μελων της ΕΛΣΤΑΤ λογω του νουμερο (2) παραπανω. Η επισημη ανακοινωση μιλαει για ασυνενοησια με τον Προεδρο της υπηρεσιας Κον Γεωργιου (http://www.skai.gr/news/greece/article/180242/elstat-apomakrunsi-melon-tis-anakoinose-o-e-venizelos/)
  3. σημερα 16/09-11 η Κα Γεωργαντα κανει την δηλωση που δημοσιευει το News247 και ολα τα ΜΜΕ και την οποια παραθετει στο πρωτο ποστ ο Γιωργος.
Κι ερωτω γιατι η Κα Γεωργαντα εκανε αυτην την δηλωση ΤΩΡΑ και οχι ΤΟΤΕ......? Που ηταν ΤΟΤΕ που εδινε μαιμου στοιχεια στην eurostat? Ποτε ελεγε την αληθεια τότε ¨η τωρα???? Μηπως τοτε που επαιρνε επισημως 2 παχυλους μισθους δεν την ενοιαζε και εχθες που την εδιωξαν πονεσε/θιχτηκε/τσαντιστηκε......και λεει οτι της κατεβει στο κεφαλι?

Ουτε την ξερουμε ουτε μας ξερει η Κα Γεωργαντα......γιατι να θεωρησω τα λεγομενα της ως δεδομενα?
Ακομα και οι συναδελφοι της, απολυμενοι κι αυτοι (ξηλωθηκε ΟΛΗ η ΕΛΣΤΑΤ πλην προεδρου), την αμφισβητουν οπως θα διαβασετε εδω Ζωή Γεωργαντά: Τεχνητή η διόγκωση του ελλείμματος του 2009! — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) στην 4η παραγραφο.

Ξαναλεω, δεν υποστηριζω οτι ψευδεται ντε και καλα, απλα θετω τα παραπανω σαν πιθανο σεναριο και προς σκεψη για οσους πειθονται ευκολα απο τα λεγομενα του οποιουδηποτε!!
Φίλε μου νομίζω πως έχεις εστιάσει στο δέντρο και έχεις χάσει όχι απλά το δάσος αλλά ολόκληρο τον δρυμό.
Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των κατακίτρινων ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν πως χώνοντας το κεφάλι μας στην άμμο θα γίνουμε ως δια μαγείας αόρατοι.

Και η ερώτησή μου είναι η εξής:
Μας ενδιαφέρει γιατί τώρα και όχι τότε ή αν αυτά που λέει έχουν βάση και μπορούν να αποδειχθούν?
Γιατί φίλε μου αν αυτά που λέει είναι όντως αληθινά, καταλαβαίνεις πως η επόμενη ημέρα θα είναι ΠΙΚΡΗ για ΠΟΛΛΟΥΣ.
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 17:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου νομίζω πως έχεις εστιάσει στο δέντρο και έχεις χάσει όχι απλά το δάσος αλλά ολόκληρο τον δρυμό.
Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των κατακίτρινων ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν πως χώνοντας το κεφάλι μας στην άμμο θα γίνουμε ως δια μαγείας αόρατοι.

Και η ερώτησή μου είναι η εξής:
Μας ενδιαφέρει γιατί τώρα και όχι τότε ή αν αυτά που λέει έχουν βάση και μπορούν να αποδειχθούν?
Γιατί φίλε μου αν αυτά που λέει είναι όντως αληθινά, καταλαβαίνεις πως η επόμενη ημέρα θα είναι ΠΙΚΡΗ για ΠΟΛΛΟΥΣ.
Δεν διαφωνω μαζι σου!!!!! Οπως ειδες εγραψα οτι ''......δεν λεω οτι η Κα Γεωργαντα ψευδεται.....'' αυτο απο μονο του ειναι απαντηση στο ποστ σου.

Επισης, ποιο ειναι το δεντρο και ποιο ειναι το δασος? Αν θεωρουμε οτι η Γεωργαντα ειναι το δασος....παει χαθηκαμε. Το δασος, κατεμε, ειναι το συστημα που η Κα Γεωργαντα -ως μερος αυτου - λεει αληθεια, και το δεντρο ειναι η Κα Γεωργαντα το οποιο αν ειναι ξερο πρέπει να κοπει για να φυτρωσει αλλο στην ριζα του.

Το ποτε και το πως λεγεται κατι στην πολιτικη αλλα και στην καθημερινη ζωη εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια αγαπητε μου φιλε! απο τον χρονο που θα επιλεξεις να το πεις και ο τροπος που θα επιλεξεις το πεις εξαρταται αν θα γινεις πιστευτος ¨η οχι!
Αν τα ελεγε τοτε (περι αλλοιωμενων στοιχειων) θα ειχε χασει την θεση της βεβαια αλλα σημερα θα ηταν απο πανω και θα ελεγε ''εγω σας τα ελεγα'' και σαν γνησιο τεκνο καποιου κομματος θα καταλαμβανε καποια δημοσια θεση.
Σημερα ομως που επελεξε να πει οτι ειπε ακομα και οι ιδιοι οι απολυμενοι επαναλαμβανω συναδελφοι της την αμφισβητησαν ευθεως!!
Αυτο απο μονο του με κανει να αναρωτιεμαι, δεν υποστηριζω οτι λεει ψεματα...απλα αναρωτιεμαι αν λεει την αληθεια ¨η που ειναι τελος παντων η αληθεια!!
Reply With Quote
Παλιό 16-09-2011, 18:01
Senior Member

Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ (αφού ο Βαγγέλης δεν έγινε κατανοητός) δεν είναι τι έκανε η βλαμμένη αυτή τότε και τώρα. Αυτό είναι κάτι που βλέπεις ΑΦΟΥ πέσει η σκόνη της μάχης. Τώρα ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ.

Απλό δεν είναι;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης