![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αδικαιολόγητο !!!
Σε αντιπροσωπεία της bmw θα το πας?? Δεν αρχίζεις τις γκρίνιες μπας και γλιτώσεις κάνα ευρώ? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Στον τρικαλιωτη το πηγα, εκει εχουν γινει ολα τα σερβις ανακλησεις κλπ.
Ναι το "σχεδιο" αυτο ειναι αν μου πουν τιποτα παλαβα νουμερα. Δεν ειναι λογικο να παθαινει κατι τοσο καινουριο μοτερ..... Ειπαμε συμβαινει, τυχαινει η στραβη αλλα καλα καλα τωρα ουσιαστικα εστρωσε το μοτερ |
|
|
|||
|
|||
|
Μακάρι να είναι εντάξει με το λιγότερο δυνατό κόστος.....
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα ξεμπερδεματα φιλε μου,να χεις μεγαλη υπομονη και να το τρεξεις το θεμα οσο δε παει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακάρι να τη βγάλεις με τα λιγότερα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω με 18000 θα σε καλύψουν και ας είναι του 2008.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να σε καλύψουν φίλος!
Υπομονή! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτα ειναι!!!!!!!! πληρωνεις ακριβα ,και τι παιρνεις? ενα σημα ,και συνεργασιες με την kymco κλπ παιδικα παιχνιδια
.κατα τα αλλα γερμανικη αξιοπιστια!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να μην πληρωσεις στην τελικη....................... |
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη φίλε μου... Αν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας και τους υπόλοιπους 6,5άρηδες... Τελικά καλά κάναμε και το πήραμε το μηχανάκι?? Όλο και κάτι ακούμε... Σβησίματα, σπασίματα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου ευχομαι καλη διαπραγματευτικη πορεια.
Γινε πολυ επιμονος γιατι οπως ισως ηδη γνωριζεις ο αντιπροσωπος εδω δεν τα "τρεχει" τετοια θεματα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι αν ημασταν στην Αθηνα θα αναλαμβανε τη ζημια η μαμα εταιρια ειδικα με τοσα λιγα χλμ στο κοντερ. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| να ειναι αραγε αληθεια; | lepanto | Ανέκδοτα | 4 | 22-09-2011 21:15 |
| τι εταιρεια ειναι; | κουτσαφτης βασιλης | Ένδυση | 15 | 18-11-2009 00:38 |
| Αυτο τωρα ειναι αστειο????? | Kwstas_kef | Κόσμος | 5 | 06-10-2009 01:49 |
| Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 10:30 |
| ειναι τελειως τρελοι................. | Alext | Χιούμορ | 0 | 10-07-2009 01:39 |