![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα το ειδα αυτο...
"Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί. Κι όσο γι' αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δε γυμνάζεται απλά για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα. Εάν δεν τα ζεις από μέσα, κανείς δεν ξέρει συμβαίνει", λέει. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολυ Ξανθοπουλος λεμε... Γυμναζομαι οχι για μενα...για την Κακομοιρα την Ελλαδα...μανα μου...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
το σίγουρο είναι ότι λεφτά για να τα βάψει έχει
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να μην πούμε ποτέ και για τον πατέρα του αυτο που λέμε σήμερα για τον παππού του, το γιατί δεν τραβήχτηκε!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας χέζουν με τον πρίγκιπα…, που μετέχει ως απλός πολίτης στις διαμαρτυρίες…
Ξέρετε, αν αισθάνεσαι απλός πολίτης, δεν αναφέρεσαι σε αυτό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....γιατι, πολυ απλα, ΕΙΣΑΙ πολιτης!!! Δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζεις ![]() Καλη προσπαθεια, αλλα ΔΕΝ μας πειθει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα ΚΑΚΗ προσπάθεια.
Για βλύτα. |
|
|||
|
|||
![]() Σύμφωνα με αυτά που είπε ο ΓΑΠ (ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια) αυτός δεν πρέπει να πιάσει ΠΟΤΕ δουλειά και να απολυθούν και άλλοι δεκαπέντε συγγενείς του τουλάχιστον! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε γιατί τα έχω πάρει με όλα αυτά τα πριγκιπόπουλα! Που το παίζει και απλός πολίτης! Γιατί δεν είναι? ή νομίζει ότι είναι κάποιος δημοκρατικός γόνος της βασιλικής οικογένειας των Ελληνοκτώνων που με την ταπεινότητα του μας αφήνει και συνυπάρχουμε.......
Last edited by pepax66; 02-10-2011 at 14:12. |
|
|||
|
|||
![]()
. . . Και για τους λάτρεις των Βραζιλιάνικων σήριαλ . . . Βρε ουστ! μυξόκλα(σ)μα
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 13:07 |
Και εγώ join the "GSFORUM"!! | dimitrisb | Καλώς ήλθατε | 35 | 25-10-2010 20:44 |
"Είμαι αστυνομικός αλλά δεν είμαι εγώ το κράτος!" | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-05-2010 01:40 |
"Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 16:11 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |