![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι παααααραπολλα τα λεφτα αρη!!! κριμα γιατι αν μηλαγαμε για αλλο ποσο θα την επερνα.
|
|
|
|||
|
|||
|
ειναι παααααραπολλα τα λεφτα αρη!!!
Κριμα γιατι αν ηταν αλλο το ποσο θα την επερνα. |
|
|
|||
|
|||
|
καραπροσεγμενη....τυχερος αυτος που θα την παρει
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοίτα να δεις τι θυσαυροί υπάρχουν! Καλοπούλητο!
Οταν ο φίλος σου αποφασίσει να πουλήσει την μεταχειρισμένη αμεταχείριστη χοντρή να με έχεις στα υπόψιν! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην σχολιάζουμε την τιμή ανοικτά;;;
Μήπως αν κάποιος έχει ενστάσεις να στείλει ένα πμ στο συντάκτη και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;;; Στο κάτω κάτω, ο συντάκτης βάζει την αγγελία για λογαριασμό τρίτου, δεν υπάρχει λόγος να ακούει σχόλια τέταρτων !!!! Αν κάποιος θέλει Άφρικα από τις τελευταίες, ορίστε μια πεντακάθαρη σε αυτήν την τιμή, η οποία είναι και συζητήσιμη!! Συγγνώμη που σπαμάρησα στην αγγελία ![]() ![]() .
|
|
|
|||
|
|||
|
Θελω να ζητησω συγνωμη εαν προσβαλα καποιους
αλλα οταν εχεις γνωση της αγορας και αναλογος το τι πουλας, πρεπει να εισαι και λιγο προσγειωμενος. Εχω μαθει στην ζωη μου να ειμαι ειλικρινεις και να μιλαω "ΑΝΟΙΧΤΑ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο το 1996 περιπου κοιταζω κλεφτά τις Africa.Μου αρεσε πολυ η πρωτη με τις κιτρινες ζαντες στο κλασσικο ασπρο-κοκκινο-μπλε με τις φωτιες!Αλλά απο τοτε μεχρι τωρα,η Αφρικανα της αγγελιας παιζει να ειναι η πιο ακυκλοφορητη και φρεσκια που εχω δει!Καλοπουλητη
|
|
|
|||
|
|||
|
Τυχερος ο εχων καλη σχεση με το τι ακριβως ειναι τα χρηματα
![]() Για τον ευτυχισμενο αγοραστη μιλαω! |
|
|
|||
|
|||
|
''...ΔΕΝ εχει πατησει ποτε χωμα, βροχη κλπ!!!???...'' ΤΑΜΕΝΟ το'χε!? κριμα...
Αυτο το μηχανακι ΔΕΝ πωλειται - ΔΕΝ εχει αξια - τζαμπα το δινει.. Ασ το κρατησει αλλα ...20 χρονια και μετα να το μοσχοπουλησει στη μαμα HONDA JAPAN για το μουσειο της... Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Π@υτ@να κρίση.Αν ήταν πέρισι θα την αγόραζα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
| Ζητώ Africa Twin | vkroust | Ζήτηση | 42 | 02-09-2011 12:48 |
| Για AFRICA TWIN πωλούνται διάφορα | DESERT | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 17-08-2011 13:53 |
| Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
| Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |