![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() όποιος κλέβει τράπεζες ανέμακτα καλά το κάνει μπράβο στον μάγκα
μόνο αυτές θα μας κλέβουνε ... |
|
|||
|
|||
![]()
Τους εκλασε τα....μπιπ μπιπ .. της τραπεζας.Τα χρηματα ειναι ασφαλισμενα...εγω φοβαμαι μηπως το γυρισουν σε θεμα ασφαλειας του αεροδρομιου...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by black_hawk; 03-10-2011 at 01:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να μην κάνει αποταμίευση ο τύπος και να σπρώξει κάνα Φράγκο στην αγορά!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Καλοοοοο!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαρτάται με ποιους... θα τα μοιραστεί...
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καλή μεριά..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοφαγωτα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο παραμύθι η όλη ιστορία.
Σόρρυ παίδες αλλά πλέον ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ. Το έκαναν από μέσα, από έξω, από τα πλάγια. Δυστυχώς δεν με παίρνει ο ύπνος με τέτοιες ιστοριούλες (έχω τα Lexotanil!) Κι αν έγινε ληστεία ποιος μου λέει ότι δεν πήρε κανένα 100άρικο και τα υπόλοιπα τα φάγανε. Ποιος μου λέει ότι δεν είναι σκηνοθετημένο για να κλείσουν τρύπες και υπεξαιρέσεις. Κάτι σαν την πυρκαγιά στη Μαλακάσα το '87. Αν πήγαινα στο ίδιο υποκατάστημα να ζητήσω 100 χιλιάρικα μετρητά θα έκαναν 1 ώρα να μου τα δώσουν μέχρι να ανοίξει και το τελευταίο σεντούκι. Θα πιάσουν κανένα μικρό ψάρι και θα του φορτώσουνε και το μύριο. Εκείνο το δις από την τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα βρέθηκε άραγε ή ακόμα οργώνουν τα καλαμπόκια στο Μελιγαλά;;; Έχω παρανοήσει ή μου φαίνεται;;;;;;;;; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παπανδρέου – Βενιζέλος, οι πρίγκιπες του χάους | ortho | Επικαιρότητα | 4 | 07-10-2011 10:00 |
Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλος | mirn | Μου τη δίνει που ..... | 113 | 16-09-2011 18:02 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |