![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανων "κατι" να κολλησε η να βουλωσε καποιο σωληνακι και να μην αφησε τα υγρα να κανουν επιστροφη οταν αφησες την μανετα.
Σε περιπτωση που το κυκλωμα φρενων εχει μεσα αερα δεν κοκαλωνει αλλα αποκταει "κενο" (δλδ πατας την μανετα και δεν λειτουργει το φρενο σου γιατι ο αερα συμπιεζεται,σε αντιθεση με τα υγρα που δεν συμπιεζονται). Η εξαερωση στην περιπτωση σου το μονο που ειχε σαν σκοπο ηταν να ανοιξει μια διοδο ωστε να αδειασει η πιεση απο το κυκλωμα και ετσι (αν δεν ειχε κολλησει καποιο εξαρτημα) να ελευθερωθουν οι δαγκανες και να μπορει να μετακινηθει η μηχανη. Μηπως ειχες κανει μεγαλη και εντονη χρηση των φρενων σου με αποτελεσμα να υπερθερμανουν; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ειναι καθαρα λογο επαγγελματος......Μηχανικος αυτοκινητων ειμαι |
|
|||
|
|||
![]()
Η διαγνωση έγινε. Μάλλον η καλή μου είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήθελε να επιστρέψει στην μιζέρια της καθημερινότητας στην Ελλάδα. Η τρόμπα φρένων, το έμβολο και γενικότερα όλα ήταν οκ. Κάποιο σκουπιδάκι (?) στα υγρά φρένων δεν τα επέτρεψε να ΄΄επιστρέψουν΄΄ κανονικά με αποτέλεσμα τα τακάκια να μην ανοιξουν όπως έπρεπε και ουσιαστικά να φρενάρουν τη μηχανή χωρίς να το καταλαβαίνω, αλλά να θερμαίνονται τόσο αυτά όσο και ο δίσκος και μόλις ξαναπάτησα το φρένο να κολλήσουν στο δίσκο. Εξαέρωση, αλλαγή υγρών και όλα οκ (υπό παρακολούθηση βέβαια). Κόστος ζημίας 20,00 €. Και αφού πέρασε και δεν έπαθα τίποτα ερωτώ: Καλά ρε καλή μου αφού δεν ήθελες να επιστρέψεις γιατί δεν μου το έλεγες με άλλον τρόπο και προτίμησες αυτόν, εεεεεε?
|
![]() |
|
|