03-10-2011, 19:54
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες
Της μητέρας μου, το μεσημέρι πηγαίνοντας να μπει στο σπίτι, της ζητάει ένας 1 ευρώ για να φάει και της ‘τρώει’ τον σταυρό, από τον λαιμό της.
Αστραποβρόντηξε η 83ούτης Καραθανάσαινα και, αφού δεν τον πέτυχε με την τσάντα της, αμέσως παίρνει τις άλλες φίλες της ‘γραίες του Λαζόπουλου’ στα κινητά τους, και πλακώνουν με την αστυνομία και τον πιάνουν στην στάση, ενώ… περίμενε την τοπική συγκοινωνία του Αμαρουσίου.
Την ρώτησα στο τέλος γιατί δεν με πήρε κανένα τηλέφωνο για όλα αυτά και μου απάντησε ότι ‘από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, έχει μάθει να καθαρίζει μόνη της’.
Σιγά μην καθάριζε ο πατέρας μου για κάτι. Καμιά πατάτα… ίσως.
Κλείνοντας ευχάριστα το μήνυμα, με την καλή υγεία της μητρός μου αλλά και την επιστροφή του σταυρού στον κύκνειο λαιμό της, θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο του Αμαρουσίου ‘κύριο’ Πατούλη για την τεράστια καθυστέρηση των συγκοινωνιών με την αντίστοιχη ταλαιπωρία, στην οποία και υποβάλει εδώ και αρκετό καιρό, όχι μόνον τους γέροντες του Αμαρουσίου, αλλά και τους επίδοξους ληστές. 
Θέλω να ευχαριστήσω όμως και την Αστυνομία, για την αμέριστη και άμεση βοήθεια στον πολίτη.
|