![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ααα άρα είχα εγώ άδικο
και αυτό που θες γίνεται βέβαια αν δεν έβγαλες κάτι από τα παραπάνω που σου έδωσαν πες να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες |
|
|
|||
|
|||
|
οκ ευχαριστώ.Θα τα δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω στη δουλειά και τα ξαναλέμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και το HIREN'S free ειναι, άλλωστε ένα εργαλείο πραγματικά χρησιμότατο με ποια λογική δεν το χρησιμοποιείς αν το έχει φτιάξει άλλος??? Με το δικό σου σκεπτικό, επειδή έχω τόρνο και μπορώ να φτιάξω γερμανικό κλειδί, δεν θα χρησιμοποιήσω της facom αλλά θα φτιάξω δικό μου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εσύ δλδ τι κατάλαβες ότι θέλει?? Γιατί εγώ κατάλαβα ότι στο πι σι που δουλεύει υπάρχει κι ένας λογαριασμός με κωδικό από άνθρωπο που δεν είναι πια σε θέση να τον θυμηθεί, οπότε το HIREN'S μια χαρά βολεύει. |
|
|
|||
|
|||
|
Σωστά.Mόνο που είναι ένας ο λογαριασμός και δεν ξέρουμε το password άρα δεν μπορούμε να μπούμε καν σε desktop ή μητρώο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το συγκεκριμένο εργαλείο τρέχει από ram drive και τροποποιεί ένα αρχείο, οπότε δεν σ' ενδιαφέρει να κάνεις boot από win που δεν μπορείς άλλωστε. Αν ο φίλος ακολουθήσει αυτά που έγραψα θα κάνει την δουλειά του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου, ας με πάρει να τον βοηθήσω τηλεφωνικά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
1. boot cd ...όταν δεν έχεις τίποτα πάνω σου και καίγεσαι….. 2. Τι γίνεται όταν το HIREN'S δεν βλέπει controllers π.χ Raid controller από Dell ή HP server ? θα δουλέψει το "F6 + drivers" όταν τα boot files είναι από XP? Μου έχει τύχει και τέτοια περίπτωση............ που χρειάσθηκε να φτιάξω bootcd με windows2003 bootfiles…!!!!! Last edited by sliv; 12-10-2011 at 15:30. |
|
|
|||
|
|||
|
αν ο τρεχων λογιαριασμος ειναι στο group των "local Administrators" - πολυ συνηθες (9 στις 10 περιπτωσεις )- ....απλα κανει reset passowrd .........!!!!!!
Last edited by sliv; 12-10-2011 at 15:35. |
![]() |
|
|