![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτά τα χιλιόμετρα είσαι χαλαρός και άνετος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλύπτει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας σε οποιονδήποτε δρόμο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200! |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα είναι υποκειμενικά, αλλα το ταξίδι το ευχαριστιέμαι στα 130-140, μεχρι τα 160 αν ταξιδεύω πολύ ώρα και έχω βαρεθεί, μεχρι 180 αν βιάζομαι....από εκεί και πάνω είναι πολύ κουραστικό για μένα......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
140-160, αναλογα και το υψος του αναβατη..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΜΩΤ,ναι μεν εξαρταται κατα πολυ απο τη μοτοσυκλετα που οδηγουμε και μια εκ των ανετων τετοιων μοτο ειναι και η GS1200...αλλά...εχω δει οδηγο με KLE500 να ταξιδευει με ΜΩΤ 150 και να ειναι χαλαρος...εχω δει επισης οδηγο FZ6 με ΜΩΤ 140 και να χεζεσ@ι οτι θα φυγει απο τη μηχανη.Εχω ταξιδεψει με ST με 230 ΜΩΤ και νομιζα οτι παω με 120...αρα παιζει μεγαλο ρολο και η αντοχη-εμπειρια του οδηγου.
Το R1200GS το πηγαινα με 140 και μετα εψαχνα για 7η στο κιβωτιο για να πηγαινω χαλαρα με 170...αλλά δεν ειχε...κακως! Οδηγος-μοτο-τεραιν ειναι το τριπτυχο καλης μεσης ωριαιας ταχυτητας(για μενα)...και σημερα ΒΑΣΙΚΟ και η καταναλωση γιατι αλλιως ταξιδευω "ξε-αγχωμενος"με 150 χαω/ωρα και να καιω με το F800 μου 4.2lt κι αλλιως να πηγαινω με το ταδε με ιδια ταχυτητα και να καιω 8.0lt/100km...εκει μας θελουνε καποιοι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΩΤ 150;;;; 230;;;; Έφτασες Θεσ/νικη από Αθήνα σε 2 ώρες και κάτι ψιλά;;; Πού; και πώς την μετράμε; Αν μετρήσουμε Αθήνα -Θεσ/νικη , ας πούμε, θα πρέπει να μετράμε από το σπίτι μας (πχ Περιστέρι) στη Θεσ/νικη στου κολλητού (πχ Καλαμαριά). Οπότε η ΜΩΤ δεν θα υπερβεί τα 110 χλμ / ώρα, κι ας τελικιάζουμε στην ΕΟ συνεχώς..... Αν μετράμε από την ώρα που περάσαμε το τελευταίο φανάρι της Αθήνας και μέχρι να σταματήσουμε στο 1ο φανάρι στον Εύοσμο, παίζει να πιάσουμε ΜΩΤ 130 - 140 χλμ/ώρα, με ταυτότητα στο στόμα και μοτόρι που έχει τελική 250, γιατί θα μας χρειαστούν...(γιατί υπάρχουν 6-7 στοπ σε διόδια, 2 -3 στάσεις για βενζίνη, τα Τέμπη , τίποτα έργα κλπ). Εκείνο που επισημαίνω είναι η ορολογία που χρησιμοποιούμε!!!! Άλλο πράγμα ΜΩΤ σε μια διαδρομή, άλλο η σταθερή ταχύτητα ταξιδίου που αναφέρεται στην ταχύτητά μας σε συγκεκριμένα διαστήματα ανοικτής ΕΟ. Σε αυτή την ταχύτητα αναφέρεται ο φίλος που άνοιξε το ποστ. Συγνώμη προκαταβολικά, αλλά με λάθος ορολογία μπερδεύεται το σύμπαν.... Πάντα φιλικά. Last edited by forester; 09-10-2011 at 22:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
τον βασικοτερο ρολο παιζει η αντοχη του οδηγου
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |