![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αστο φίλε μου, τι ψάχνεις να βρεις; Να ψοφήσει κι η κατσίκα σου!!!! Αμα καταλάβαινε ο κόσμος τι παίζεται σε βάρος μας θα είμασταν καλύτερα! Οταν ο ένας αποκαλεί τον άλλο καθήκι πιστεύεις ότι έχουμε σωτηρία;! Εγώ μπούχτισα! Δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν βλέπω κάνα ΔΥ να βγαίνει και να λέει καλά τους κάνουν γιατί συντηρούσαν τη διαφθορά, γιατί φοροδιέφευγαν, γιατί συγκάλυπταν, γιατί, γιατί, γιατί....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδώ ισχύει ''όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σε λίγο θα καεί και το δικό σου.'' ![]() Δεν το εύχομαι αλλά για εκεί πάει.Και σκέψου οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολες και άμεσες.Απλώς οι μειώσεις μισθών είναι η αρχή |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί εμένα πάντα με φορολογούσαν όπως και όλους τους ΙΥ, οι εργοδότες ίσως φοροδιαφεύγουν και διαφθειρουν, αλλά και οι εργοδότες του δημοσίου δεν πάνε πίσω...θα είχε ενδιαφέρον να βγεί κάποιος να πεί όσα λες και να το τεκμιριώσει... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όσο και να φωναζεις βέβαια και συ και γω και όλοι μας μην περιμένεις να σ´ακουσει ο Γιωργάκης.Ένα πιόνι είναι κι αυτός ο καημενος....Ότι του πούνε κάνει. Sent from my iPod touch using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Καποιοι είναι αλλού νυχτωμένοι και έχουν την τάση να παραφράζουν τα λεγόμενά μου... θα τους τα αναλύσω από κοντα οποτε θελησουν!!
Παμ´ παρακάτ'... Μιλάνε οι ΔΥ για απολύσεις...?? Τι λετε βρε παιδιά...?? Τους πήρε 50..? 100 χρόνια ίσως να βάλουν τη συγκεκριμένη λέξη στο λεξιλόγιο τους...?? ΕΥΓΕΕΕΕ!!! Γιατί εμείς του Ιδιωτικού την μάθαμε πριν μας προσλαβουν για πρωτη φορά... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Όσο για το Γκιωργκάκη... δεν ακούει... είναι κουφό το παληκάρι...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα έγραψα πριν καιρό στις "μειώσεις συντάξεων..." Αλλά με κατηγόρησαν για παρωχημένα συνθήματα, όταν είπα (με δικά μου λόγια) το "έρχεται και η σειρά του σπιτιού του γείτονα"!!!! Κατάφεραν να μας κάνουν κοινωνικές ομάδες με βάση το επάγγελμα, έγραφα, και να βγάζουμε τα ματάκια ο ένας του άλλου. Διαίρει και βασίλευε, εφαρμοσμένο αριστοτεχνικά!!!! Να το τώρα! Και ου ΙΥ στο παιχνίδι, αλλά πάντα οι υπάλληλοι..... Ποτέ οι εργοδότες!!!! ιδιώτες και δημόσιο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Επι τη ευκαιρία ρισμένοι κατήγοροι αποκάλεσαν, ελαφρά τη καρδία, τους Δ.Υ. ''ΚΑΘΗΚΙΑ'', μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το χαβά σου εσύ... στου κουφού την πόρτα...!!!
![]() ![]() ΕΙΠΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Δ.Υ. ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ !!!!!!!!!!!!! Και θα το επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί !!! ΕΛΕΟΣ !!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέες μειωμένες τιμές στην ομαδική ελαστικών !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 13 | 29-04-2011 00:55 |
| Συνδικαλίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 19-02-2011 01:05 |
| Αντισυνταγματική η μείωση μισθών και συντάξεων | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 04-10-2010 10:57 |
| Εμεις οι παλιοναυτικοι..... | BOXER | Ανέκδοτα | 14 | 24-03-2010 03:24 |
| Βιογραφικο σημειωμα | georgekostas | Χιούμορ | 1 | 27-05-2009 16:02 |