![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις πιστευω το καινουριο stelvio,βασικα κι εμενα δε με χαλαει κι εχω διαβασει και καλα λογια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοντεύει χρόνος που πουλιέται ένα στη Θηβών. Μεταχείρω λέμε.... Από τότε που το είδα στημένο, έχουν πουληθεί 5-6 mega on/off (Vara, GS, GS ADVE) κι αυτό εκεί!!! Η τιμή του; μισή από τα γερμανικά, στα 2/3 της γιαπωνέζας (ε... χμ... ισπανίδας θα έλεγα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μόνο που δεν μου κάθεται καθόλου είναι ότι δεν έχει telelever.... ![]() Και άντε το πήρες, το έλιωσες, το ευχαριστήθηκες, και ήρθε η ώρα να το πουλήσεις... ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Βάρδα να μην καίγεσαι για μετρητά.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πουλιέται στην τιμή αντίστοιχης ηλικίας V-strom ή και πιο ηλικιωμένης Africa ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και μία κοιταζα το δικό μου (ΛΟΥΛΟΥΔΙ), μια αυτό (ΡΗΜΑΔΙ).. Και ήθελε και 4000 επιπλέον... ![]() ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πάντα πουλιούνται, ειδικά άμα πουλάς τσάμπα....
|
|
|||
|
|||
![]()
τα στελβιο ομως δεν τα πουλανε τσαμπα...θελουνε 8000+ τουλαχιστον στο CAR...
|
|
|||
|
|||
![]()
8000 έχει αυτό που λέγαμε στην Π.Ράλλη... Δε μου ακούγεται και τόσο τσάμπα αυτό... Τσάμπα θα πήγαινε το δικό μου μάλλον..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Moto Guzzi V65 | zissimo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 21-12-2013 22:44 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ MOTO GUZZI- ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ? | PanosMotoGuzzi | Καλώς ήλθατε | 52 | 10-06-2009 21:43 |
36ωρο moto Guzzi | evanb | Διάφορα | 4 | 14-05-2009 21:58 |
BMW είναι Moto Guzzi !!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 9 | 11-04-2009 18:05 |
Προσφορές Moto Guzzi | syan | Άλλες εταιρίες | 7 | 19-03-2009 22:59 |