Απάντηση: χα χα χου χου
Εγώ πάλι ρε παιδιά,συγγνώμη κι`όλας αλλά να ξεκαθαρίσω την θέση μου απο την αρχή:ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ποδόσφαιρο-με το να παίζω-μόλις ακούω για κάτι συνδέσμους-`φιλάθλους`,κτλ,όχι βέβαια ότι ασχολούμαι,αλλά είμαι αρνητικά προκατειλημένος.-λοιπον αφηνω τους τονους γιατι κανω μια ωρα κ συνεχιζω...Εχεις αγορινα μου,προβλημα με τον πρωθυπουργα μας;Με γεια σου με χαρα σου...!Ομως με την μαμακα του γιατι τα βαζεις..?Μαλλον αυτο εδω εγκειται στο γεγονος του οτι υπαρχει μια απιστευτη ευκολια στο να βριζουν η μεν τους δε-`φιλαθλοι`- παντα,ε..?,τις μαναδες τους..Ε,οχι ρε μαγκες,ποιοι πατε να κανετε νουθεσιες,εσεις που μαχαιρωνεστε για την `ομαδα`..?Που χτυπιεστε σαν τα ζωα,που παιζεται κλωτσομπουνιδια,που οι συνδεσμοι κ ολα αυτα τα λοιπα δεν ειναι τιποτα αλλο απο `παραγκες`,`μαγαζακια`,καταβοθρες για χρηματοδοτησεις κ απο τα λεφτα του λαου(νομιζω..?)Αντε ρε,κοιτατε τα χαλια σας πρωτα που μπαινεται στο γηπεδο κ παει η χριστοπαναγια,το ####σταυρισμα κ το μανογαμισμα συννεφο,αντρακλες κ μετα λετε κ για τη μανουλα του οποιουδηποτε...Πας στο γηπεδο κ φριτεις...Η μαλλον αν εχεις αξιοπρεπεια-που λεγαμε κ σε ενα αλλο θεμα,απλα δεν πας...Τωρα λοιπον το οτι γυρισαν κ ειπαν καποιοι καφροι για τη μανα καποιου,του οποιοδηποτε,ε τι να πεις,τοσα καταλαβαινουν,τοσα λενε...Πες ρε μ@λ@κ@:ρουφα την πουτσ@ μου ρε μ@λακα πρωθυπουργε,να πω μαζι σου ρε μεγαλε,αντε γ@μησου ρε μουν@κι Παπανδρεου, να σου πω μπραβο..Αλλα ειλικρινα αυτο με τις μαναδες κ τις Παναγιες δεν το καταλαβαινω,μαλλον γιατι για εμενα αυτα ειναι ιερα πραγματα,εστω κ αν δεν ειμαι θρησκος...Αυτα,παντα φιλικα,stukas.
|