![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως είναι εντυπωσιακό το πώς πλαγιολισθαίνει η μηχανή, μπρός πίσω, μέχρι που το πίσω χάνει εντελώς πρόσφυση. Μόλις ξανααποκτά πρόσφυση τότε έχουμε ένα τυπικό High Side, εφόσον πλέον η μηχανή κινείται πια έξω από τον άξονα διεύθυνσης και η πίσω ρόδα έχει πλέον αποκτήσει πολύ μεγάλη γωνία.
To video δεν μπορεί να μας δώσει ακριβώς τις συνθήκες, ταχύτητα, κλίση, ποιότητα οδοστρώματος, ελαστικών, στήσιμο μηχανής κλπ. Πάντως θα συμφωνήσω με τον giclas ότι δεν φαίνεται να είχε σωστή τοποθέτηση σώματος (ούτε βέβαια και τον απαραίτητο εξοπλισμό) και θα συμφωνήσω και με όλους σας ότι... ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο τυπος εστριβε κ κοιταγε την καμερα, προσεξτε γωνια κεφαλης σε σχεση με την στροφη
Αντι να κοιτα την εξοδο της στροφης ![]() Κλασσικά, το έχασε, όταν ξαναεδωσε την προσοχή του στην στροφή.... Μονο ο Ναπολέων μπορουσε να κανει πολλα πραγματα ταυτόχρονα ![]() Last edited by siraxanz; 14-10-2011 at 23:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ΓΑΛΛΟΣ, όχι ο άλλος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν οχήματα, που 'συγχωρούν' κάποια λάθη. Έχω λοιπόν την εντύπωση, ότι όλα αυτά τα 'συγχωρεί' η GS...
Αληθεύει? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
του εκανε χαι σαιτ ομως δεν καθοταν σωστα ουτε εβαλε το σωμα του μεσα ουτος οστε να να φερη το κεντο βαρους πιο μεσα κε να ειναι η μοτο σε πιο ορθια θεση αν το μηχανακη ηταν gs1200r δεν θα τα ειχε αυτα |
|
|||
|
|||
![]()
η 1200GS συγχωρεί ΠΟΛΛΑ - αλλά μη περιμένεις να πάει ενάντια στην Φυσική
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όχι ενάντια στη φυσική. Ποτέ. Έχω όμως την πεποίθηση ότι συγχωρεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό είναι αυτό. Εμένα μια και δυο και τρεις; Λίγες λέω.
![]() (είναι μάλιστα από τους λόγους που είμαι αρκετά δογματικός μαζί της) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μούδιασμα Καρπών στην οδήγηση - Έχει τύχει σε κανένα ? | Major_Goose | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 32 | 09-08-2011 21:43 |
τεχνολογια υπαρχει αλλα τα συμφεροντα δεν αφηνουν | γιαγια αρκουδα | Περιβάλλον | 3 | 21-04-2011 15:55 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Να γιατί δεν πρέπει να πας να ψηφίσεις | kicl | Ελλάδα | 13 | 12-11-2010 16:39 |
Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 13:20 |