![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ. |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΥΝΑΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ αλλα ΠΟΙΕΣ ?????
[/QUOTE]ευχομαι ολα αυτα να ειναι ενα μεγαλο ψεμα.γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο περασαμε στην αλλη διασταση κ βλεπω να αλλαζουν πολλα πραγματα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει σαν το χρηματιστήριο που κόβει δραχμές είναι και αυτό, αυτά τα πράγματα δεν μένουν κρυφά σήμερα.
Άσε που θα έχουμε νεκρούς, μπορεί να έχουμε τα χίλια κακά σα λαός αλλά τέτοιες ######## δεν τις σηκώνουμε ούτε για αστείο. Και άμα κάτσει η στραβή αυτοί που θα πρωτοπάνε....; Και ποιός θα έβαζε την υπογραφή του για κάτι τέτοιο...; |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πατέρα που πεινάνε τα παιδιά του, θα σου πω εγώ που θα την βάλουν την εκπαίδευση....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε, καλα..
Εδω εχουν υπογραψει τοσα και τοσα, σ'αυτο θα κολωναν? (Ασε που, αποτελει "φυσικη" ακολουθια, οσο αναφορα τις καθε ειδους "υπογραφες".. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και οι Γερμανοι αλεξιπτωτιστες ηταν εκπαιδευμενοι αλλα οι παπουδες με τις τσουγκρανες τους εφαγαν λαχανο!!μολων λαβε!!οταν θα πειναει το παιδι μου οταν θα μου παιρνουν για αυτα που μοχθησα θα σου πω τι οργη θα εχω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα δεν είναι τόσο στους 1000 παραπάνω ή παρακάτω που και η δική μας αστυνομία θα μπορούσα να προσλάβει ή να διαθέσει, αλλά ότι τέτοιες διεθνείς δυνάμεις (UNMIK στο Κόσοβο, UNIPTKFB στη Βοσνία κλπ) υπογράφουν Memorandum of Understanding με τα κράτη όπου θα ενεργήσουν και τα μέλη τους απαλλάσσονται κάθε δικαστικής εμπλοκής σε περιπτώσεις που παρανομούν στη χώρα. Εάν λοιπόν ο Έλληνας ΜΑΤατζής θα σκεφτεί έστω και λίγο τις μετέπειτα φασαρίες που θα έχει εάν εκτραχυνθεί, ετούτος εδώ θα βγάλει όλα τα απωθημένα του ασύστολα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως πρέπει να αισθάνεται κάποιος μετα τέτοιες εξελίξεις...θα πρέπει να βρεθούν και οι αστυνομικοί μας,απέναντι τους...μιλάμε για εισβολείς Αν αληθεύουν όλα αυτά....είχαν δίκιο κάποιοι που μιλούσαν για ξένους ματατζηδες,στα επεισόδια με τους αγανακτισμένους Έρχονται δύσκολες μέρες....το νου μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λες να συμπέσουν με τα άλλα "Δεκεμβριανά" και να μπερδευόμαστε στο μέλλον...........
"Ο όρος Δεκεμβριανά αναφέρεται σε μία σειρά ένοπλων συγκρούσεων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα το Δεκέμβριο 1944 - Ιανουάριο 1945, ανάμεσα στις δυνάμεις αριστερών οργανώσεων (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ) και τις Βρετανικές και Κυβερνητικές δυνάμεις που ανήκαν στο υπόλοιπο πολιτικό φάσμα,..." Πηγή: Δεκεμβριανά - Βικιπαίδεια |
![]() |
|
|