![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν παιρνει 2 κρανη Full Face...Μονο με ταχυδακτυλουργικο κολπο....Την εχω 3 μηνες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2 full face den pernei paides thn exw kai egw , pernei 1 full face kai ena open face. se kathe periptosi einai pio megalh kai oikonomikh apo thn mama kai emfanisimh
|
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν έπερνε 2 full face κράνη, θα την είχα βάλει κι εγώ, αντί της Κ53. Αλλά δεν... Εκτός, ίσως, αν είναι μικρά και τα δύο . Το δικό μου είναι L και δεν παίρνει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκ παραδρομής έκανα λάθος ναι χωράει ένα Full Face Medium και ένα small Jet
Ζητώ συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση! Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() τώρα το λες καλά!!! Είμαι και κεφάλας! Φοράω L βλέπεις!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Χωρίς πλάκα, η βαλίτσα μου άρεσε και μου αρέσει πολύ! Ακόμα τη βλέπω και τρέχουν τα σάλια μου. Όταν την πρωτοείδα τον Μαϊο στον Ξύκη, το 1ο πράγμα που ρώτησα ήτανε για τα 2 κράνη. Η απάντηση ήταν ευθύτατη και αρνητική! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως σου χωρεσε 2 full face εγω, εμενα δεν τα παιρνει με τιποτα η 46αρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα αυτό λέμε....
2 full face ΔΕΝ μπαίνουν στην 46αρα! Μπαίνουν 2 κράνη , αλλά μικρά. Ή συνδυασμός μεσαίο με jet... κλπ. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια απο οσο θυμαμαι εγω εχω βαλει ολο το σετ 2 x 46 lt kai 1 x 33 lt Μαζι με τοποθετηση και τις απαιτουμενες βασεις κάτι λιγοτερο απο 900€... Απο αποθηκευτικο χωρο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...και απο τις βαλιτσες γενικοτερα...Πιστευω ταιριαζουν πολυ στα GS
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
givi v46 με βαση και μαξηλαρακι για 1150 gsa | Giant | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 21-12-2011 01:37 |
Givi Trekker για F800 GS | Geo888 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 17-09-2011 20:33 |
Φύλλο αλουμινίου | kostasx | Διάφορα | 26 | 14-06-2011 10:25 |
Αλουμινά καλό ξέρουμε ;; | Carduelis | Διάφορα | 6 | 19-08-2010 20:36 |
Givi E41 - πορτακι με συνδιασμο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ | ReYeS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 19-02-2010 00:01 |