![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, δυστυχώς δεν μπορώ να εκφερω γνώμη σχετικά με χώμα.
Εκεί η εμπειρία μου είναι ελάχιστη κ με αυτο το μαραφετη μηδενική. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά παραπληροφόριση ή όχι, στο #1 διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια.
Ακόμα και αντικατάσταση του γκαζιού με διακόπτη off (0%) - on (100%) ΔΕΝ κάνει τη μηχανή πιο γρήγορη. Θεωρώ ανάξια και την εξήγηση (χωρίς παρεξήγηση), τόσο αυτονόητη θεωρώ την εξήγηση της διαφωνίας μου. Συγνώμη. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτή η άποψη σου κ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος παραξηγησεως.
Δεν μπορείς όμως να κατακρινεις, να αποριπτεις κ να αμφισβιτεις οτιδήποτε δεν έχεις δοκιμάσει-επεξεργαστεί εσυ ο ίδιος η δεν κατανοεις την λειτουργία του κ το λόγο ύπαρξης του. Φίλε μου, συγνώμη, αλλα δε νομίζω ότι έχω λόγο να συνεχισω να κουβεντιαζω για αυτο το θέμα μαζί σου μιας κ εγω μιλάω σε παντελώς πρακτικό επίπεδο κ γνωρίζω για τι ακριβώς μιλάω ενώ εσυ μιλάς εντελώς θεωρητικά χωρίς να έχεις ιδέα περί τινους προκειτε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alkinoos ξεφεύγεις σε κάτι.
Δεν έχω δοκιμάσει-επεξεργαστεί ΔΕΝ σημαίνει δεν κατανοώ τη λειτουργία του και το λόγο ύπαρξης του. |
|
|||
|
|||
![]()
Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν ........
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς commander;
Μήπως θες να με προσβάλλεις; Μου φαίνεται έχουμε πολύ άνεση πια. Ήμουν αγενής σε κάποιο σημείο; Γιατί εσύ είσαι μου φαίνεται ε; Για το θέμα τώρα, γιατί δεν μπορώ να διαβάζω ότι να 'ναι. Πρώτα από όλα ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω δοκιμάσει τέτοιο πράγμα ΓΕΝΙΚΩΣ (αν το είπα κακώς διατυπώθηκε - δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνω κάτι λάθος). Απλά όχι σε 1200GS. Έχω φίλο (αγωνιζόμενο) που το έχει βάλει στο R6 του (τώρα έχει R1 δεν έχω ανέβει στο τέρας). Ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει. Θα έλεγα ότι αρκεί το δημοτικό σχολείο για να καταλάβει κανείς τι κάνει και πως. Το να πιστεύει κάποιος ότι θα γίνει η μηχανή πιο γρήγορη είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αστείο. Σε καταστάσεις πίστας (έξοδο από τη στροφή κλπ.) θα κάνει τον ίδιο τον αναβάτη λίγο γρηγορότερο (μόλις πάρει το κολάι και δεν κάνει κάνα ωραίο high side από τη διαφορά ανταπόκρισης) και αυτό είναι όλο. Αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λένε άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν κάθε μέρα και όχι για τη φάση τους αλλά γιατί πράγματι τα χρειάζονται. Τα λέει επίσης η λογική, η φυσική κλπ. Θέλετε να πιστεύετε ότι με quick response throttle (έτσι το λένε έξω) θα γίνει η μηχανή γρηγορότερη; Όπως ήδη σας είπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ότι πείτε. Last edited by NLS; 21-10-2011 at 11:45. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NLS;497456]Τι εννοείς commander;
Μήπως θες να με προσβάλλεις; Μου φαίνεται έχουμε πολύ άνεση πια. Ήμουν αγενής σε κάποιο σημείο; Γιατί εσύ είσαι μου φαίνεται ε; [QUOTE] (1)Ειδες καπου το ονομα σου κι δεν το καταλαβα ???? (2) γνώμη σου αλλα μάλλον εχεις τι μύγα ….. (3) ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ( εννοώ την οντότητα και όχι ένα ονομα πίσω από το μονιτορ) ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΕΣΕ(πρόσεξε για ότι διαβαζω και όχι για την προσωπικη σου ζωη) παρακαλω.!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τέλος πάντων. Όπως είπα επιμένω για τη γνώμη μου και νομίζω έχω και τη μηχανική σύμμαχο.
Δεν το είχα ποτέ σε μηχανή μου, αλλά το έχω δει και χρησιμοποιήσει σε άλλες μοτό (άλλου είδους πάντως). Αν θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό το πράγμα κάνει κάποια (ΟΠΟΙΑ) μηχανή ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ, τι να πω. Ότι πείτε. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εχει κανεις στολη για δοκιμη? | vasorfa | Ένδυση | 50 | 04-11-2013 19:53 |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 18:20 |
Όποιος θέλει ας με ξεπεράσει!!! | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 63 | 05-12-2011 11:10 |
Ξερει κανεις πως παμε Πορο απο Κορινθια | sansiro.sugata | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 24-07-2010 10:21 |
Ιστοριούλες με το Zastava, Yugo του οποίου η παραγωγή πλέον έχει σταματήσει... | zastava | Χιούμορ | 9 | 17-10-2009 17:48 |