![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλο είναι που δεν συνεχίσεις..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά τι εννοεί ο TEOSS εγώ έχω περιέργεια
|
|
|||
|
|||
![]()
αφού δεν είναι αυτό που βλέπουμε τότε τί είναι ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζήτω οι φίλοι μας οι αναρχικοί που με τις φιλότιμες προσπάθειές τους προσπαθούν να κάνουν τους αστυνομικούς να βγάλουν τις μάσκες τους, διότι... ο εχθρός μας είναι η αστυνομία... (καλά το καταλάβατε!)
Εμπρός λοιπόν παλλικάρια, να "φάμε" τους αστυνομικούς και τα ΜΑΤ γιατί αυτοί ευθύνονται που διαλύονται οι πορείες! Μπράβο στα παλλικάρια με τις καθαρές προθέσεις και τα ανοικτά πρόσωπα! Ζήτω οι μολότωφ, τα σπασμένα μάρμαρα, οι καμμένες σκοπιές, ίσως οι καμμένοι μπάτσοι, η καταστροφή!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή είναι οι φίλοι μας οι αναρχικοί;
Τι απλοϊκή εξήγηση. Νόμιζα μας έχει κάνει η... εμπειρία πιο καλούς αναλυτές. Αλλά το παιχνίδι ακόμα δουλεύει φαίνεται. (άρα καλά μας κάνουν) |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι.... Έτσι.... Μαλώστε μεταξύ σας... Όπως κάνετε πάντα χωρίς να βλέπετε ΤΙ σας συμβαίνει σε ΌΛΟΥΣ ανεξεραίτως.... Χε εγώ πάντως πολύ το διασκεδάζω να σας διαβάζω ΌΛΟΥΣ......
Τρανή απόδειξη του κοινωνικού αυτοματισμού που ξέρουν και χειρίζονται ΑΨΟΓΑ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρα φίλε μου δεν έχω άδικο με το post μου (αν βάζεις και εμένα σε αυτούς που δεν βλέπουν τι μας συμβαίνει).
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα καλα πως με βγαλανε κατω απο την μασκα καλε???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 11:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 02:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 12:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 20:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |