![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΣΧΕΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΜΟ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για αλλη μια φορα μου φαινετε οτι ειμαστε ολοι εμεις ειμαστε αγιοι,για θυμηθητε χρονια πριν,τι κανατε-καναμε ,η μηπως τα ξεχασαμε η τα σβησαμε απο τη μνημη ?αυτα δυστηχως γινοντουσαν και θα γινονται .....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σοβαρότης υπό του μηδενός.Το αν εγώ θα κάνω καγκουριά αφορά το τομάρι μου και φυσικά τους περιβάλλοντες χρήστες της οδού. Εγώ παίρνω την ευθύνη της πράξης μου.Ομως το να φτιάχνω διαφημιστικό κλιπάκι (γιατί περί αυτού πρόκειται) και να γράφω μέσα π@π@ριές που διαψεύδονται από την εικόνα, ε τότε αυτό είναι τρισμέγιστη μ@λ@κία.Να με με συγχωρείτε για την εκφορά του λόγου μου αλλά δεν αντέχω πλέον τέτοιες αηδίες.Γιατί το κλιπάκι δεν γυρίστηκε στα Μέγαρα π.χ.;Γιατί δεν έγινε ένα κλιπάκι με οδηγούς καταξιωμένους αγωνιζόμενους που θα μίλαγαν επώνυμα;Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να κάνω το "Loulou Racing Team". ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Τσομπάνης γνωρίζει καλύτερα ότι «όποιος ξύνετε στην γκλίτσα του τσομπάνη στο τέλος ξέρει τι θα γίνει»….. |
|
|||
|
|||
![]()
Αρνητική μεν, αλλά την διαφήμιση του την κάνετε. Με το βίντεο που ανεβάζετε και με τα σχόλια εδώ μέσα, εμού συμπεριλαμβανομένου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς σχόλια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ρε τι ειναι αυτοι σε ποιο ελεγχόμενο περιβαλλον και μακακιες που τα αυτοκίνητα πανε και ερχονται ::::!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα τρεπομου να ανεβαζα τετιο βιτεο στο διαδικτιο
πρωτα απο ολα οι οδηγοι που παρουσιαζη κε αν καταλαβα διαφημηζου καπιο παπασταυρο ειναι για τα πανιγηργια (το επηπεδο οδιγησης) ποσο μαλλο ο ιδιος δεν θελω να πω για τα υποληπα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαγκαζιερα | stavrosk | Ζήτηση | 1 | 23-04-2011 20:51 |
οι μπαγκαζιερες του sort billy | saitman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-12-2010 10:07 |
μπαγκαζιερες | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 01-05-2010 01:54 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 02:09 |
Διεθνεις συγκυριες | manro | Επικαιρότητα | 3 | 18-05-2009 16:27 |