![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες και στο φόρουμ, επί τη ευκαιρία!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν υπαρχει κανενα μα κανενα προβλημα....... την εχω φορτιση και γω δεν ξερω ποσες φορες.....και οι δυο οι φορτιστες ειναι 200 μιλιαμπερ..!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο φορτιστής μπορεί να έχει είσοδο 220V γιατί πρέπει να μπει σε πρίζα σπιτιού, αλλά άπαξ και η έξοδός του είναι mini USB, θα βγάλει 5V. Στην πράξη την BT2 την έχω φορτίσει με το κομπιούτερ, με το φορτιστή του zumo, με το φορτιστή της φωτογραφικής μηχανής, με τον αντάπτορα 12V της μοτοσυκλέτας, αλλά και με το φορτιστή της BT2 έχω φορτίσει την Gopro και οτιδήποτε άλλο χωράει το τσουτσούνι αυτό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φαντάσου πως σε ταξίδι, εν κινήσει, έμεινα από μπαταρία στο ΒΤ... Άναψα laptop, μέσα από το tanbag, τράβηξα καλώδιο, το συνέδεσα στο κράνος ![]() Κανονικότατα, λοιπόν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά μου κρεμόταν ένα (γκρι) τσουτσούνι από το κράνος
![]() Last edited by moby_gr; 25-10-2011 at 22:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καμια αντηρρηση Γιωργιο !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() το τσουτσουνι αυτο μήπως στου εβγαινε μεσα απο το κρανος....????
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 11:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 02:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 12:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 20:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |