![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ ενδιαφέρομαι για τα βινύλια αν υπάρχουν
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σου Κατερίνα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ ενδιαφέρομαι για τα βινύλια αν υπάρχουν
Ωχ, τους έχω ήδη δώσει τους δίσκους... Έτσι κι αλλιώς ήταν κάτι πανάρχαιοι των γονιών μου, πολύ ρετρό...
Last edited by Kat; 11-11-2011 at 21:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους,
Το πικάπ βρήκε ευτυχή νέο κάτοχο. Σας πρόλαβε με τηλ. μήνυμα!!! Νομίζω θα το χαρεί πάντως... Κ. |
|
|
|||
|
|||
|
Βρήκα σήμερα και σας το μεταφέρω.
Βινύλια 45 & 33 στροφών με 0,50 €. Είναι στη φειδίου στο κτήριο ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. Απέναντι απο την εφημερίδα Απογευματινή. Έχει ακόμη αρκετούς. Προσωπικά κτύπησα 20 τεμ............ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ενώ αρκετοί απο εμάς ακούμε μόνο sakira...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Το βινύλιο έχει συναισθηματική αξία, ας παίζει και τα στρουμφάκια μέσα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πιστεύω πως δεν είναι η συναισθηματική αξία του βινυλίου που μετρά αλλά η μνημή. Το να θυμάσαι πως με αυτούς τους δίσκους, πέρα από την όποια καλλιτεχνική αξία έχουν, οι γονείς σου χόρεψαν, τραγούδησαν κλπ. Εγώ τους δίσκους των γονιών μου τους έχω φυλαγμένους κι ας μην τους ακούσω ποτέ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο Θέμα.
Να ανεβάσει ένας γνώστης το θέμα και να κάνουμε ανταλαγή δίσκων . Όποτε έχω χρόνο απολαμβάνω ένα τραγούδι απο βινύλιο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Greeklish σε Ελληνικά με ένα κλικ !!! | Vagelis Gar | Ιδέες και σχόλια. | 19 | 05-09-2011 00:31 |
| κυριακη 22- 5 παμε πικ νικ? | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 08-06-2011 15:11 |
| Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Κυριακή... χικ... 21 Νοεμβρίου 2010... χικ... :) | CPretenteriS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 171 | 22-11-2010 02:42 |
| ''Το παριζάκι Μηδενιστης '' | MARK | Αστεία Video | 8 | 01-12-2009 15:18 |
| Αλλάξτε το σπίτι σας με ένα κλικ.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-11-2009 21:29 |