![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραιος ο κωστας
![]() Υ.Γ παιδια.... οτι προβλημα τετοιου ειδους εχετε ποσταρετε τιποτα .....εχει πολλους experts το forum ....!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μέχρι στιγμής έχουν καπαρωθεί και τα τρία κομμάτια και θα αρχίσουν οι αποστολές..
@ nivo @GeorgeP @mikochem αν αλλάξει κάτι θα ξαναποστάρω για τυχόν ενδιαφερόμενους ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
![]() Μεγειά στους νέους κατόχους ...
|
|||
|
|||
|
Λάθος μου που δεν τα είχα δώσει τόσο καιρό
![]() ![]() ..ααα..και κάτι ακόμα..τα ρουτεράκια είναι ολοκαινουργια στο κουτί τους με όλα τα παρελκόμενα.. δεν έχουν δοκιμαστεί ποτε και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουν κάποιο θέμα/ελάττωμα |
|
|
|||
|
|||
|
Ιδιο router ειχα για 3 χρονια και εμεινα υπερ ευχαριστημενος απο αποδοση,εμβελεια ασυρματης δικτυωσης,συνδεσιμοτητα και περιβαλλον λογισμικου.
Μπραβο φιλε. Με γεια στους νεους κατοχους. |
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα,
τελικά η πρίζα βραχυκύκλωνε και ξεσυνδεόταν το router οπότε εγώ δεν θα το χρειαστώ. Αν θέλει κάποιος άλλος να το πάρει έχεις το οκ από εμένα. Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου πάντως. Θα σου στείλω και pm Φιλικά Ανδρέας |
|
|
|||
|
|||
|
Να σαι καλά Αντρίκο..
Οπότε ένα κομμάτι είναι διαθέσιμο για όποιον το χρειάζεται
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ευχαριστω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Παρελαβα σημερα το τριτο router.Αυριο κιολας σκοπευω να το στησω.
Ευχαριστω πολυ τον Κωστα για την προσφορα του.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά...
Βρέθηκε ακόμα ένα κομμάτι..THOMSON TG585i v7..καινούργιο στο κουτί του Για κοπιάστε..
|
![]() |
|
|