![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θαναση πες οτι συμφωνω με οσα μεταφερεις και γραφεις...Λυσε μου μια απορια.Επι σοβαρου.Δεν το θετω πολιτικοποιημενα το ερωτημα,με την στενη εννοια του ορου(και απαγορευμενη ισως για διαδικτυακες συζητησεις) αλλά ως ενας Πολιτης που εχω σιχαθει την βιωματικη πραγματικοτητα στην Ελλαδα χρονια τωρα και θελω να αλλαξουν ολα προς οφελος μου(με το "μου" εννοω και ολων οσων αδικουνται σημερα).
Θελω να ψηφισω Παπαρηγα ή Τσιπρα στις εκλογες.Μου αρεσουν οσα λενε και θελω να τους στηριξω!Εαν υποθεσουμε οτι αυτο το κανουν και αλλοι 2.000.000 ψηφοφοροι και την επομενη των Εκλογων βγει να Κυβερνησει ενας εξ αυτων...Πόση δυναμη εχουν να αλλαξουν το αυριο μεσα απο διαφορετικη Πολιτικη και αξιοπρεπεια μας;Πόσο θα ωφελησουν την Ελλαδα και τον αδικημενο Ελληνα σε σχεση με την αφαιμαξη που βιωνουμε τωρα;...... ![]() ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θελω απαντηση!!!Εστω και με ΠΜ εαν εν τελει μιλαω για ταμπου διδικτυου... δεν εχω καμμια προθεση για "δηθεν"....!! Last edited by mAthosalas; 11-11-2011 at 00:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το παρήγορο είναι ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ πάνε στην πάντα.... Είδωμεν.... Αναμονή και προπάντων ΕΛΠΙΔΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά τι λέτε να κάνουμε ανοχή...τόσο καιρό τι κάνουμε? θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από ανοχή? έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να είμαστε ανοχικοι?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
1. Στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι! (μας βραζουν δλδ, αλλα τελος παντων..) ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ! 2. Ειναι προφανες οτι σε συνθηκες αστικης "δημοκρατιας" δεν γινεται τπτ! (Κατα το κλασσικο: "Aν οι εκλογες μπορουσαν ν'αλλαξουν κατι, θα τις ειχαν βγαλει παρανομες".. )3."Απολογητης" του Τσιπρα (που ουτε καν ο ιδιος ξερει, ποιες "τασεις" εκπροσωπει ο πολιτικος του φορεας, προφανως και δεν ειμαι, αρα δεν μπορω να απαντησω! )4. "Απολογητης" του ΚΚΕ, ΔΕΝ ειμαι αλλα αυτο για τελειως διαφορετικους λογους! Πρωτον διοτι δεν γουσταρω "λογικες" τυπου "Χαλιφης στη θεση του Χαλιφη" και δευτερον γιατι ξερω πως αντιμετωπισαν τους πραγματικους επαναστατες, απο την πρωτη στιγμη που εγιναν εξουσια (Βλεπε Trotsky, κλπ..κλπ.. για να μη πιασουμε τα "δικα μας"...) Αναγνωριζω ομως! οτι ειναι (το ΚΚΕ) η ΜΟΝΗ! πραγματικα πολιτικη δυναμη που παλευει (για τους δικους της, εστω, σκοπους, οπως λεω και παραπανω) αρα Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! της υπαρχουσας καταστασης (Για να οικοδομησει τη δικια του εξουσια!! ![]() )Τι κανω εγω τωρα? 1. Σε πρωτο σταδιο, αφου ΔΕΝ! "γουσταρω" ουτε τον εναν, ουτε τον αλλο και αυτοι "σφαζονται" μεταξυ τους ποιος θα με "γ@μησει", προτιμω να ενισχυω τον πιο αδυνατο! Οσο πιο ισοδυναμοι ειναι, τοσο πιο πολλα "τραυματα" θα εχουν κατα τη διαμαχη τους! (αρα πιο αδυναμοι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!) στη διεκδικηση μου (-ας)!! (ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! προσπαθουν να διορθωσουν με τον Παπαδημο.. Αυτο, ειναι πολυ απλοικο παραδειγμα που δεν αφορα καν τους δυο πολιτικους χωρους..) (2. Το δευτερο σταδιο, θεωρω ακαιρο να το αναφερω τωρα!! ![]() ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Άλλο ένα χαζό και φοβικό άρθρο από το ίδιο μπλογκ….άκου θα μας κλέψουν τον …ήλιο!!! Ήμαρτον !!!
![]() ![]() ![]() . Ο Παπαδημος θα φτιάξει κατάσταση μαζί με τους ευρωπαίους και σε 2-3 χρόνια να γίνουμε πραγματική χώρα… εναλλακτικώς ακολουθούμε... plan ckk και ο σώζον εαυτόν σωθήτω !!! Αλλά τι λέμε, αφού άμα αποτύχει και πτωχεύσουμε … σωθήκαμε δεν πληρώνουμε τα χρέη και ζούμε χλίδα!!!... και πάρε αυξήσεις και να προσλήψεις ...ζωαααααρραααα . Αυτό δεν λέει η άλλη πλευρά??? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
"Oι πολιτικές "Θερμοπύλες" της Δημοκρατίας και η ήττα της Ν.Δ.
Δυστυχώς πριν λίγο στο Προεδρικό Μέγαρο «σφραγίστηκε» η ήττα της Δημοκρατίας και για πρώτη φορά μετά από το 1974 καταλαμβάνει την ηγεσία της χώρας ένας πρωθυπουργός,ο Λ.Παπαδήμος, που επιβλήθηκε εν ψυχρώ από το εξωτερικό από οικονομικά και από εξωθεσμικά κέντρα μετά από λυσσαλέο πόλεμο της διαπλοκής υπέρ του. Πρόκειται για τις «πολιτικές Θερμοπύλες» της Δημοκρατίας, όπου οι λίγοι που ενεργά αντιστάθηκαν στο αυτονόητο, ηττήθηκαν, λόγω ενός Εφιάλτη που έδωσε την δυνατότητα στους Μήδους να διαβούν. Επειδή όμως πάντα τις Θερμοπύλες τις ακολουθεί η Σαλαμίνα, ας ετοιμαστούν οι Έλληνες πολίτες για μια νέα ακόμα πιο σκληρή μάχη, μεγαλύτερη σε διάρκεια, με τελικό τρόπαιο την Δημοκρατία των Πολιτών και μια ελεύθερη χώρα ή τουλάχιστον περισσότερο ελεύθερη από αυτή που θα είναι από σήμερα και μέχρι να πέσει η έξωθεν επιβληθείσα πολιτική ηγεσία. Σε ό,τι αφορά την ουσία, αυτή η νέα κυβέρνηση, κάθε μέρα που θα περνάει, θα κλυδωνίζεται ακόμα περισσότερο. Το κακό για τη Ν.Δ. και τον Α.Σαμαρά είναι ότι και κάποια στιγμή «να δει το φως» και αποσύρει την στήριξη στη νέα κυβέρνηση, θα υπάρχουν οι Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ που θα τον στηρίζουν. Βέβαια ανοιχτά μένουν τα ζητήματα των όρων, οι οποίοι δεν θα είναι κρυφοί. Αν δούμε καθαρά πολιτικά πρόσωπα από τη Ν.Δ. στη κυβέρνηση, σημαίνει ότι έχει αποδεχθεί τους όρους του Λ.Παπαδήμου (εκλογές, κάποια στιγμή στο… απώτερο μέλλον, πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση, να υπογράψει την δήλωση που θέλει ο Όλι Ρεν κλπ). Συνολικά… Από εκεί και πέρα το ΛΑΟΣ και προσωπικά ο Γ.Καρατζαφέρης, επικουρούμενος βέβαια και από τα ΜΜΕ έχει επιτύχει μια τεράστια νίκη σε βάρος του Γ.Παπανδρέου, αλλά κυρίως σε βάρος του Α.Σαμαρά. Αυτό, παρά τον ανορθόδοξο τρόπο που το πέτυχε με την χθεσινή «θεατρική» αποχώρησή του από το Προεδρικό που πυροδότησε τις εξελίξεις, είναι αναμφισβήτητο. Άλλωστε σήμερα οι μάχες κερδίζονται από τις «ειδικές δυνάμεις» και λιγότερο από το απλό πεζικό. Ο Α.Σαμαράς κατάφερε μέσα σε δέκα ημέρες μόλις, από την ημέρα που εξαγγέλθηκε το δημοψήφισμα μέχρι τώρα, να απωλέσει όλη του την δυναμική με έναν τρόπο που πρέπει να διδάσκεται ως case study στο πολιτικό τμήμα της Νομικής: «Πώς να χάσετε μια πρωθυπουργία ενώ είστε ο μόνος που τρέχει στην κούρσα». Από σήμερα κιόλας ξεκινάει ο αγώνας του, μήπως και κερδίσει όλα αυτά που έχασε σε δέκα, μόλις, ημέρες…" (link) ..Kαι... "Σιγά-σιγά η παγκόσμια τάξη άρχισε να εγκαθιστά τον ένα μετά τον άλλο Πρωθυπουργό στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Πρώτα ξεκίνησε με το Παπαδήμο, τον πρωην δανειστή της χώρας (ΕΚΤ). Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Μάριο Μόντι πρώην κοινοτικού επιτρόπου και οικονομολόγου στην Ιταλία. Κατά σύμπτωση είναι και οι δύο μέλη της.... Τrilateral Commision. Σε λίγο πρέπει να περιμένουμε ότι ο Παπαχελάς, άλλο ενα μέλος της Bilderberg και της Trilateral Commission θα επιλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατι όχι άλλωστε; Aπo τον Ψυχάρη, τη Διαμαντοπούλου και τον Αλαφούζο θα ήταν καλύτερος... Ο Παπαδήμος εγινε χωρίς τη λαική ψήφο Πρωθυπουργός. Αντισυνταγματικά, αφου ειναι εξωκοινοβουλευτικός και μας τον έχωσαν με τη στηριξη Σαμαρα, Παπανδρέου και Διαμαντοπουλου μελών της Λέσχης Bildeberg, που δήθεν επι 5 μέρες ψαχνόντουσαν να βρούνε λύση, στον εγκάθετο των Τραπεζών... Αυτές τις λεπτομέρειες τις παραβλέπουν πολλά ΜΜΕ αφού και αυτά ενισχύονται απο τους γνωστούς κύκλους. Παράλληλα παλαια μελη της Λεσχης bilderberg, όπως ο Στεφανος Μάνος έβγαιναν στα καναλια και τον υποστηριζαν. Βλέπουμε λοιπόν μπροστά στα μάτια μας την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσα απο μια διόρθωση δήθεν των δημοσιονομικών κάθε χώρας λογω υπερδανεισμου αλλά στην ουσία τον έλεγχο των πολιτών μέσα απο τη πτωχευση της μεσαιας ταξης και τη συγκέντρωση του πλούτου κάθε χωρας στα χέρια λίγων. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι σε όσα μας κάνουν υπάρχει ένα αδύνατο σημείο. Η αποδοχή της εξουσίας των. Αυτό θα γίνει με την υπογραφή των δανειακών συνθηκών που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές αλλά και με τη προσφορά εργασίας μόνο σε όσους ειναι υπάκουοι και ευπροσήγοροι. Πρεπει όλοι μας να διαβασουμε τις δανειακες συμβασεις με λεπτομέρεια, όχι περίληψη. Δεν θα θελήσουν να μας τις δείξουν για να τις περάσουν στα μουλωχτά και θα μας πασχολούν με ασήμαντα πράγματα και γεγονότα. Για το λογο αυτό έγινε η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής για να μη φανερωθεί τι υπάρχει μεσα στη νέα δανειακή συνθήκη. Κανένας δεν αναφέρεται σε αυτήν. Εμεις πρεπει να προφυλάξουμε τη Δημοκρατία και να μαθουμε τι θα υπογράψουν. Αυτο για τις 19 Φεβρουαρίου, τις εκλογες που έλεγε ο Σαμαράς παρτε το σαν ανέκδοτο... Δεν υπάρχει. Με την υπογραφή Σαμαρά και Λαος, το ΠΑΣΟΚ θα μεινει στην εξουσία 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του." (link) Last edited by black_hawk; 11-11-2011 at 10:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περάστε κόσμε... Ξεπούλημα... και Τώρα κλέβουν και τον ήλιο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μονοπάτι για τον συνετό άνθρωπο περιβάλλεται από κάθε πλευρά από την αδικία του εγωιστή και την τυραννία του κακού ανθρώπου. Ευλογιμένος είναι αυτός, που στο όνομα της αγάπης του Θεού και της καλής θέλησης, γίνεται ποιμένας των αδυνάτων δια μέσου της κοιλάδας του σκότους, γιατί αυτός είναι αληθινά ο φύλακας του αδελφού και ο ευρέτης των χαμένων παιδιών. Και θα χτυπήσω αυτούς με μεγάλη αγριότητα και αχαλίνωτο θυμό, αυτούς που προσπαθούν να δηλητηριάσουν και να καταστρέψουν τα αδέλφια μου. Και θα γνωρίζεις πως το όνομα μου είναι ο Κύριος όταν θα απλώνω την οργή μου πάνω τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 85.000.000 νωρίτερα από όσο γνωρίζαμε άρχισε η ζωή στο γλυκό νερό | SenseiG | Περιβάλλον | 0 | 19-05-2011 08:45 |
| Συνεργασία μπαταριας Odyssey PC535 με original φορτιστη BMW | mjtir | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 15-03-2010 15:24 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
| Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 00:23 |
| Ετσι, για να γνωριστουμε καλλυτερα! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 02-04-2009 12:48 |