![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά μπορεί να συμβαίνουν και όσοι κάνουν ότι τα ξέρουν όλα καταβαίνεις τώρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν παίξει πολλά σενάρια.
Ο Μεγαλόψυχος έχει τη δυνατότητα να μας δώσει μια πιο εμπεριστατωμένη μελέτη επί του θέματος.(Νομίζω)............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Y.Γ. Παρακαλώ η Xanthi να μην το πάρει προσωπικά, δεν αφορά αυτή. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχετε απόλυτα δίκιο. Σας ζητώ συγνώμη. Απλά στα σχολεία (επιτελών) σας το διδάσκουν. Όντως είναι από τα πιο σοβαρά νομικά θέματα για να αρχίσει κανείς. Πάντως το άρθρο είναι εκτός τόπου και χρόνου. Την καλημέρα μου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ. Σταμάτα τους πληθυντικούς θα μας πάρουν με τα κύλιντρα στο τέλος... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχετε απόλυτα δίκιο. Η δύναμη της συνήθειας θα αργήσει να αλλάξει. Θα τον δώ αύριο που έχουμε συμβούλιο.. Καλό σας μεσημέρι |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κατά την άποψή μου πιό μεγάλη μπούρδα δεν έχω ακούσει. Το κείμενο αυτό είναι γνωστό. "Πάιζει" εδώ και καιρό στο net. Μου το έστειλε και η γυναίκα μου.
1. Ο ορισμός της υφαλοκριπίδας είναι διαφορετικός. 2. Η τουρκία και οι ΗΠΑ έχουν εγκρίνει σχετικό νόμο. 3. Η υφαλοκριπίδα δεν ισχύει πλέον, ή μάλλον δεν χρησιμεύει γιατί έχει υπερκεραστεί από τη διάταξη ορισμού της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΩΖ) 4. Ουδέποτε έχει τεθεί ως θέμα ότι η Ελλάδα θα χάσει εθνικά δικαιώματα υπο αυτή την έννοια. Όταν αναφερόμαστε για απώλεια "τύπου" εθνικών δικαιωμάτων, αναφερόμαστε πρωτίστως στον τρόπο σύνταξης και υλοποίησης του προϋπολογισμού και των οικονομικών μέτρων και στον έλεγχο αποτελεσματικότητας δημόσιας διοίκησης. 5. Η Ρωσσία ποτέ δεν έφυγε από την Μεσόγειο και ειδικά από το Αιγαίο. Διατηρεί εδώ και 35 χρόνια ναυτική πλωτή βάση ανεφοδιασμού και Διοικητικής Μέριμνας στο κεντρικό Αιγαίο στα διεθνή ύδατα. Στην γιορτή της 28ης Οκτωβρίου Ρώσσοι Πεζοναύτες παρέλασαν μαζί με έλληνες στρατιώτες στην Αλεξανδρούπολη. Η ναυτική παρουσία των Ρώσσων είναι ιδιαίτερα ισχυρή το τελευταίο διάστημα για τέσσερεις λόγους. α) Η Ρωσσία έχει ζητήσει άδεια για γεωτρήσεις στα διπλανά οικόπεδα απο Νο 12 της ΑΩΖ της Κύπρου. Στον ίδιο χώρο που έκανε λεονταρισμούς η Τουρκία και αμφισβητούσε τα πάντα. β) Εχει κάνει συμφωνία με την Συρία για δημιουργία ναυτικής βάσης γ) δεν θέλει να αφήσει πλήρης ελευθερία στις 12 φρεγάτες τύπου AEGIS των ΗΠΑ που δημιουργούν αντιβαλιστική ομπρέλλα μέχρι και την αν. Ρωσία δ) Πάντα το ήθελε. Παλιά δεν μπορούσε να το κάνει. Τώρα πλέον μπορεί. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
… όχι και φρεγάτες τα πλοία κλάσης Ticonderoga και Arleigh Burke που φέρουν το σύστημα Αιγίς !!! Aegis Ballistic Missile Defense System - Wikipedia, the free encyclopedia Ticonderoga class cruiser - Wikipedia, the free encyclopedia Arleigh Burke class destroyer - Wikipedia, the free encyclopedia Άποψη: Mια άγνωστη «σοβιετική βάση» στη Σύρο DefenceNet - Μόνιμο αγκυροβόλιο ή ναυτική βάση ζητά από την Ελλάδα η Ρωσία! Aegis - Wikipedia, the free encyclopedia Αιγίδα - Βικιπαίδεια αιγίδα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταδρομικά κλάσης: Ticonderoga Αντιτορπιλλικά κλάσης: Arleigh Burke |
![]() |
|
|