![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά καλέ μου άνθρωπε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Xρόνια Πολλά Και Καλά
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος Φιλιππάκο μας,
με πολύ υγεία και πολλά και καλά χιλιόμετρα !!! . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το εσωσα καπως???????ΟΧΙ ΕΕΕΕ??
![]() ![]() ![]() Μερικες φορες νιωθω πολυ ασχημα με τα ορθογραφικα μου...Σορυ Φιλιππε ειναι γνωστη η ορθογραφια μου![]() |
|
|
|||
|
|||
|
χρονια πολλα φιλε να εισαι γερος δυνατος σου ευχομαι τα καλυτερα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά Φίλιππε, υγεία και ευτυχία
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα !
Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά για τις καλές σας ευχές. Φίλιππος ΥΓ... να με συγχωρέσετε για την αργοπορημένη απάντηση αλλά με τόσο τσίπουρο αδυνατούσα να σημαδέψω και να πετύχω τα σωστά πλήκτρα
|
|
|
|||
|
|||
|
... και μερικές φωτογραφίες για σας που ταξιδεύετε και για μας που ονειρευόμαστε ταξίδια.
ΥΓ ..είναι απο τις Μουριές στο Κιλκίς όπου φέτος εργάζομαι εκεί στο Γυμνάσιο. Ξεκλέβοντας λοιπόν λίγο χρόνο πηγαίνω να φωτογραφίσω, οι συγκεκριμένες είναι μια αποτύπωση της γενναιόδωρης φθινοπωρινής, γεμάτης χρώματα φύσης. [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια πολλά στον Φίλιππο (fmargaritis) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 25-07-2011 00:55 |
| Του Αγίου Φιλίππου - Πολύχρονος Φίλιππε (fmargaritis) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 15-11-2010 21:47 |
| Χρόνια πολλά στον Φίλιππο (fmargaritis) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 23-07-2010 12:41 |
| Χρονια πολλά fmargaritis | gthes | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 16-11-2009 01:49 |