GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-11-2011, 19:00
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Μιά εφιαλτική Ευρώπη

Έγινε φίλοι μου..και γω μέσα από τις αντιπαραθέσεις αυτές προσπαθώ να μαθαίνω τι και πως, να έχω άποψη..όχι για να έχω άποψη απλώς για να την λεω αλλά για να μην γίνομαι θύμα των καταστάσεων. Το ευκολότερα πράγμα σήμερα είναι να είσαι το θύμα των περιστάσεων !
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2011, 19:38
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα είναι σωστά όσα αναφέρουν οι προηγούμενοι. Πάντα ρίχνουμε τις ευθύνες στην πλάτη των άλλων χωρίς να υπολογίζουμε τις τεράστιες δικές μας ευθύνες. Για την κατάντια και την απαξίωση της χώρας μας δεν νομίζω κατά την ταπεινή μου άποψη ότι φταίνε πάντα οι άλλοι. Η τύχη και η πρόοδος της χώρας μας ήταν και είναι στα δικά μας χέρια. Δικοί μας Άνθρωποι την έχουν απαξιώσει , δικοί μας Άνθρωποι διαστρεβλώνουν καθημερινά το σύστημα και καταπατούν τους νόμους. Όταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή και τήρηση των νόμων τους καταπατούν με βάναυσο τρόπο όλοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι. Ο καθένας βέβαια από το δικό του πόστο.
Αυτά τα λίγα ………………
Εγώ πάλι ρε Νάπο για τη συγκεκριμένη κρίση δεν νομίζω να φταίει η αντιπαραγωγικότητά μας ή το ραχάτι μας. Ούτε οι οικονομικοί δείκτες μας ήταν οι χειρότεροι. Αυτό τουλάχιστον λένε οι οικονομικοί αναλυτές. Απλώς θεωρώ ότι είχαμε επιλεγεί γι αυτό. Γιατί επιλεγήκαμε πρώτοι; Ίσως λόγω της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος. Συμφωνώ με το άρθρο γιατί πρώτη η Γερμανία ωφελήθηκε και ωφελείται από την πτώση του Ευρώ σαν ο 3ος εξαγωγικός κολοσσός στον κόσμο. Τώρα γιατί μας δάνειζαν τόσα χρόνια ενώ πολύ καλά ήξεραν την κατάστασή μας και Γερμανοί και Γάλλοι; Μα, για να αγοράζουμε Mercedes, BMW, Citroen και φρεγάτες
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2011, 20:07
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εζησα από κοντά τη γερμανική κοινωνία και μάλιστα σε υψηλό μορφωτικά επίπεδο. Δεν είναι ούτε χιλιοστό καλύτεροι απο εμάς. Εχουν όμως δίκαιο κράτος κι αυτό το σέβονται. Πιστεύω πάντα ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Αυτή η συμπεριφορά διακατέχει τους πολίτες όλων των πολιτισμένων Δυτικών κρατών. Βέβαια όταν θα θεωρήσουν ότι θα θιγούν κεκτημένα τους π.χ. ο Αμερικανός αν δεν επιτεθεί η κυβέρνηση στο Ιράκ θα φτάσει να πληρώνει τη βενζίνη από 0,9$/γαλόνι (σχεδόν 4 λίτρα) στο 1$/λίτρο, η ο Γερμανός ότι λόγω του τεμπελχανά Έλληνα θα πληρώσει αυξημένους φόρους, εκεί γίνονται όλοι...Τούρκοι. Κάπως έτσι τους περνάνε οι κυβερνήσεις τους τα μηνύματα που θέλουν και ο απλός πολίτης δεν κάθεται να βασανιστεί και πολύ. Βέβαια οι πολυεθνικές ενεργούν παγκοσμίως μαφιόζικα, δεν το συζητώ. Είτε Αμερικανικές είτε Γερμανικές είτε Σουηδικές όταν ενεργούν εκτός της χώρας τους και λαδώνουν και φοροδιαφεύγουν και πλήρως εκμεταλλεύονται τις ατέλειες των κρατικών συστημάτων.

Κι επειδή όλα έχουν σχέση με το προσωπικό επίπεδο, πάντα εκπλήρωνα τις υποχρεώσεις μου προς το κράτος, απο ιδεολογία αν θες. Και μάλλον θα συνεχίσω να το κάνω ακόμη κι αν το θεωρώ ######### κι απατεώνα. Ισως γιατί είμαι βλαμμένος!
Η διαφορά είναι πως εδώ αυτό δεν λειτουργεί ανταποδοτικά όπως στα κράτη που προανέφερα. Άρα μήπως αυτή η φιλοσοφία είναι ουτοπική τη στιγμή που έτσι τροφοδοτείς τη λειτουργία του σάπιου συστήματος που άμα όλοι έκλεβαν θα αναγκάζονταν να αλλάξει; Για να έχουν δουλειά οι κλέφτες πρέπει και κάποιοι να εργάζονται. Γιατί δεν λειτουργούσαν ποτέ οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Μήπως γιατί η ύπαρξη παραοικονομίας εξυπηρετούσε;
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2011, 05:09
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα...,βρηκες λαο τωρα...!
αδερφε,####λαος ειναι και αλλαζονες!οι προγονοι τους κατεστρεψαν την ευρωπη και ουτε γατα ουτε ζημια...
η υπεροψια τους φαινεται σε ολους τους τομεις!απο τον αθλητισμο ως την πολιτικη...
για να κρινεις ενα λαο πρεπει να τον ζησεις στη χωρα του και στην καθημερηνοτητα του...
Έτσι είναι ρε Κώστα όπως το λες....
Η αλλαζονεία τους είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.....
Νομίζουν ότι τους έφτιαξε ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ και με άλλα υλικά.
Όταν δε αναφέρονται σε Έλληνες μας αποκαλούν Γκρίχενλαντ Ειρωνικά. Μου δημιουργούν αλεργία και τα ίδια μου τα ξαδέλφια που πιστεύουν ότι ανήκουν στην MASTER RACE .....
Αυτοί οι ΒΗΣΗΓΟΤΘΟΙ....... Καί ΞΕΡΩ ότι τώρα με διαβάζουν απο αυτό το νήμα.......
Και τους λέω <<ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ>>.....
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.......ΓΕΡΜΑΝΕ, ΓΕΡΜΑΝΕ......!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης