![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο Θανο!! Mηπως ειναι ωρα για Κισσαβο και Νοτιο Ολυμπο? ![]() Κι εγω θελω βολτα! Οχι για μενα...........για τη μπαταρια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεκα με τονο στη λαρισα!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο φιλε, πολυ ομορφες φωτογραφιες
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ομορφα τοπια ευγε φιλε !!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Αρε Θανο τι εχασα....Την εχω κανει την διαδρομη για φετος 3-4 φορες απο αρχες καλοκαιριου μεχρη και προσφατα...Εχω δει ολα τα χρωματα της περιοχης.Χαρικα ΠΑΡΑ πολυ που με πειρες τηλ ΑΛΛΑ στεναχοριθηκα που τα προβληματα με καθυλωσαν![]() ![]() θα ηθελα να την κανουμε μαζι αυτη τη διαδρομη![]() Σε περιπτωση που κανονισεις με τον Βαγγελη αμα δεν καουμε![]() και εμεις στο τελος,πολυ ευχαριστως να ερθω αν με ξανακαλεσετε![]() ..Οι φωτο σου αγκιζουν τον επαγκελματισμο και στα ορια της τρελας τα χρωματα Αντε και στην επομενη γρηγορα και με υγεια φιλαρακι.. Last edited by jtnakos; 23-11-2011 at 21:40. |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ..........ωραια μερη ......ΟΜΟΡΦΕς ΦΩΤΟ
θα παρω τον φιλο τον γιαννη που δεν μπορεσε να ερθει με εσενα και θα τα περασουμε συντομα !!!!!!!!!! ακους Γιαννη.,.,.,.,.,.,.??? |
|
|
|||
|
|||
|
Εξαιρετικές φωτογραφίες,πάντα καλοταξιδος να είσαι.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δε μίλησα ακόμη με το Βαγγέλη , αν κανονίσουμε κάτι θα σε ειδοποιήσω . τώρα οι πιθανότητες να ξανακαείς είναι μηδαμινές αλλώστε σύμφωνα με τα στατιστικά οπότε ελπίζω οτι θα λείπουν τα απρόοπτα. |
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| From Turkey to Greece 2007 | BoRaBoRa | Ταξίδια στο εξωτερικό | 43 | 24-03-2013 17:42 |
| Doing business in Greece | Michael Chatzilias | Ελλάδα | 5 | 05-11-2010 10:54 |
| Crisis in Greece | Chris Pavlou | Διάφορα | 15 | 13-05-2010 11:12 |
| Greece in the '20s and '30s... | pirate | Ελλάδα | 9 | 06-04-2010 10:02 |
| Visions of Greece | gemara | Ελλάδα | 10 | 26-05-2009 01:33 |