![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κι οι γυφτοι τα δινουν, και οι αλλοδαπες τα δινουν........οι ελληνες ΔΕΝ τα δινουν!!!
Τα χωρια SOS, αν τα επισκεφτει κανεις, θα διαπιστωσει οτι ενα 3% των παιδιων εκει ειναι Ελληνοπουλα τα οποια τα εχουν παρατησει οι μαναδες τους (κι οχι οι οικογενειες τους) αμα την γεννηση τους. Αν ο αρξας το θεμα αυτο εβαζε και την πηγη, την οποια ποτε δεν βαζει, θα ειχαμε καλυτερη οπτικη γωνια του ποιος λεει τι. Αντ' αυτου εψαξα και το βρηκα εγω σε πολλα μπλοκς αλλα η πιο εγκυρη πηγη ηταν αυτη του ''κουτιου της Πανδωρας'' εδω 600 Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας. Το αρθρο -αναφερεται ακομα και στα μπλοκς που επισης το βρηκα αλλα ο αρξας το θεμα αυτο σκοπιμως δεν εβαλε - λεει ομως και το εξης ''Αυτή η κατάσταση εμφανίστηκε τέλη του 2009 με αρχές του 2010» υπογραμμίζει ο κ. Πρωτόπαπας......'' αυτο αλλαζει τελειως την πρωτη εντυπωση που δινεται με την επικεφαλιδα του αρθρου. Μηπως ειχαμε και το 2009 φτωχεια σε σημειο να δινουν οι ελληνες τα παιδια τους στα χωρια SOS? Δεν νομιζω!!!!! Aυτος ο μηδενισμος στους παντες και τα παντα δεν ειναι τυχαιος, εφαρμοζεται και προωθειται απο αυτους οι οποιοι εχουν τους λογους τους , σπρωχνωντας εμας στην αγανακτηση για πραγματα τα οποια παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν. Λειτουργουν δε αθροιστικα οταν μαζευονται πολλα μεγαλωνοντας ακομη περισσοτερο την αγανακτηση προς τα παντα αναγκαζοντας μας να λειτουργουμε ανατρεπτικα. Αυτος, μαλλον, ειναι και ο σκοπος τους!Καλο θα ειναι, το εχω ξαναπει, να διαβαζουμε και πισω απο τις λεξεις αλλα και ολες τις λεξεις και προτασεις. Τετοια, πετσοκομενα κατα το δοκουν, δημοσιευμενα αρθρα πρέπει να μας βαζουν σε υποψιες για το αληθινο του θεματος και για τις προθεσεις του παραθετοντος αυτα. Οπως προειπα το θεμα του παρατηματος των παιδιων αφορα αυτους που αφορουσε και το 2009 και το 2010 και τους οποιους ονομαζω στην πρωτη παραγραφο και οχι καποιον απο εμας ¨η σαν εμας. Κανεις σωφρων Ελληνας δεν δινει το παιδι του λογω φτωχειας στα χωρια SOS, ο γονιος δεν θα εχει να φαει και μπορει να πεθανει απο την πεινα προκειμενου να φαει το παιδι του.....αν γινει αυτο (θανατος γονιου) τοτε ναι τα παιδια αυτα βρισκουν στεγη στα χωρια SOS. Αλλο αυτο κι αλλο το «Πάρτε το παιδί μου γιατί δεν μπορώ να το ταΐσω» απο ελληνικες οικογενειες! Last edited by GeorgeP; 23-11-2011 at 17:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
Σωματείο Ειδικά Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό e-mail: sosathens@sos-villages.gr Ερμού 6 105 63 Aθήνα Τ. 210 33 13 661-3 F. 210 32 26 652 Εγνατία 152 546 21 Θεσσαλονίκη Τ. 2310 226 644 F. 2310 282 844 Γεν. Διευθυντής: κ. Γεώργιος Πρωτόπαπας[B][B] Μόλις μίλησα και με τον ίδιο και μου το επιβεβαίωσε. Οι οικογένειες είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Πόσα χρήματα να έβγαλα άρα από την επιβεβαίωσή μου? ![]() Ή θα βγάλω στο μέλλον? ![]() Ειδικότερα από ένα τόσο ευαίσθητο γεγονός?Γιατί αυτό το μένος και η προτίμηση προς την άγνοια? Και καλά η δική σας άγνοια. Γιατί να την περνάτε και στο Forum? Άλλωστε, συμφορουμίτες σε ένα forum είμαστε. Κρίμα, που το συνεχίζετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ξέρω γιατί μπαίνετε στο τρυπάκι αν είναι ελληνικές οικογένειες ή όχι...
Το ρεζουμέ,είναι ότι ο άνθρωπος,έχει χαλάσει πολύ,φίλοι μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Aπαραδεκτοι και τετοιοι γονεις θα επρεπε να τους κρεμανε απο τ'######α!!!Δεν μπορω να δεχτω καμμια δικαιολογια οταν μιλαμε για τα παιδια!!!Αν εφτασες να κανεις παιδι και να το χαριζεις σε ιδρυμα γιατι δεν εχεις να το μεγαλωσεις φταις ΕΣΥ που δεν προνοησες οτι ενα παιδι θελει τουλαχιστο να φαει κυριε μ@λακα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...Ειπαμε στριμωγνεται ολο και περισσοτερο η κατασταση αλλά οχι κι ετσι ρε πστη μου....προτιμω να την κανω φιογκο και να την τιναζω καθε γιορτη για να ξελάμπικαρω παρά να κανω παιδια χωρις αυριο....ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το μεγαλείο!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνελήφθη Γιατρός του ΙΚΑ στο Ηράκλειο Κρήτης | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 11-08-2011 21:28 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
| Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ! | Carduelis | Ανέκδοτα | 11 | 07-02-2010 01:04 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |