![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση πλέον!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτάξτε τι έφτιαξαν τα άτομα στην Κοζάνη να ανατριχιάσετε! Λες και ήμουν εκεί ένιωσα...
|
|
|||
|
|||
![]()
απο την Κρητη θα το ξεκινησεις το επομενο ταξιδι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ηλια καλη επιτυχια να εχεις στις παρουσιασεις
![]() ![]() Χαρικαμε που σε ειδαμε...και απο κοντα |
|
|||
|
|||
![]()
Η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη είναι αύριο:
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00 Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Νερού Η έκθεση με τις 19 φωτογραφίες μου από την Ανατολή βρίσκεται ήδη εκεί και θα είναι εκεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν και δε χρειάζεται πρόσκληση. Είστε όλοι προσκεκλημμένοι! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη επιτυχια Ηλια..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γκαρντασι... δεν θα σ´αφήσουμε μονο
![]() θα χουμε πολλά να ακούσουμε...κ να δούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηλία μου, όταν αποφασίσεις να κάνεις και στα μέρη μου (Καρδίτσα), παρουσίαση ευχαρίστως να βοηθήσω στα μέγιστα, ώστε να κάνουμε και μία ακόμη πετυχήμενη εκδήλωση-παρουσίαση των περιπετειών σου και εδώ... Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.. Φιλικά
Αργύρης Καρδίτσα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηλία και Βασίλη θα είμαι εκεί να σας απολαύσω!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυο θέσεις δίπλα σου, πληζ.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
χρηση σιλικονουχων γυαλιστικων? | DIMIS123 | Φροντίδα | 9 | 02-11-2010 21:17 |
Ριζικά αντίθετοι οι δικηγόροι στη δημοσιοποίηση φορολογικών στοιχείων στο Διαδίκτυο | bogart | Ελλάδα | 0 | 21-10-2010 19:52 |
Γνήσια ανταλλακτικά BMW;; | ThanDim | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 3 | 07-07-2010 01:02 |
Διαδικτυακή κοπή βασιλόπιτας............... | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 20-01-2010 19:54 |