![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε 5 γραμμές τα είπες όλα. Πάντα όρθιος φίλε. |
|
|
|||
|
|||
|
εγραψες παλι!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Bαγγελάρα μου, παρατηρώ τελικά ότι, με όχημα την Αφρικάνα σου, και με πλοηγό την ανήσυχο πνεύμα σου, αλλά ταυτοχρόνος υπό το πρίσμα της φωτ. μηχανής σου, ψάχνεις για μία Ιθάκη, (μάλλον μία Ιθάκη που ψάχνουμε όλοι μας!!!), όπου θες να απαλλαχθείς από όλα αυτά τα "κακά" που μας κατακλύζουν, και μας μαυρίζουν το "είναι" μας... Σου εύχομαι ολόθερμα & ολόκαρδα, να βρείς την "Ιθάκη" σου,
& να ξαποστάσεις ξένιαστος .... Καλά ταξίδια σύγχρονε "Οδυσσέα"... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν έχω λόγια...ειλικρινά... Σ' ευχαριστώ πολύ. |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι Θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το τραγούδι των Novembers Doom μόλις τελείωσε κι εγώ προσπαθώ να βρω λόγια για να γράψω απάντηση αντίστοιχη των φωτογραφιών σας...
Κι επειδή δεν θα τα καταφέρω, λέω απλά ένα ΜΠΡΑΒΟ! Να'στε καλά Βαγγέλη και Κώστα να μας ταξιδεύετε! ΥΓ. Ελπίζω το μωρό κι ο "αλήτης" καβαλάρης να είναι καλά..
|
|
|
|||
|
|||
|
χαχαχα γαμ@το!!!!
δεν μας δίνεις και εμάς λίγο απο αυτό που πίνεις??
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Βαγγέλη, απλά ...
![]() Μόνο μια ένσταση ... ![]() Ο τίτλος του thread μιλάει για "μάχες" … Κι εκεί που ο θεατής, ξεκινάει να δει πού θα το πάει ο «ποιητής», περιμένοντας μάχες, αντιπαραθέσεις, τσακωμούς και … το θέμα είναι κάτι παραπάνω από "ειρηνικό" κ σαγηνευτικό ... Παρακαλώ, να μην ξανασυμβεί ... παραπλανητικοί τίτλοι θα διαγράφονται άμεσα … ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ποιητης ειναι !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Για άλλη μια φορά Βαγγέλη πάντρεψες όμορφα τη φωτογραφία και τη μουσική ταξιδεύοντας μας μέσα από το φωτογραφικό σας φακό με όμορφες ταξιδιωτικές ανησυχίες που μόνο το πάτημα και το όμορφο κλικ στη φωτογραφική μπορούν να αποθανατίσουν . Μπράβο σας για άλλη μια φορά παιδιά . :sm4::sm4: |
![]() |
|
|