![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και το maier καλό φαίνεται αλλά μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις ρύθμιση στην απόσβεση επαναφοράς σε ανάρτηση after sale.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχουμε βρεθεί δύο φορές ρε Γιώργο και δεν το πρόσεξα? Καλό είναι αυτό μιας και σημαίνει ότι έχει διατηρηθεί το εργοστασιακό look! ![]() Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα βάλω το mudsling (ή maier) ή το Wunderlicht. Αυτό με την ανάρτηση πάντως δεν νομίζω ότι θα με απασχολήσει ποτέ αφού η αλλαγή πίσω ανάρτησης με after market δεν είναι στα υπ' όψιν. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω και ο κομπαρος μου εχουμε βαλει το ιδιο φτερο απο την hld.gr και μας εχει σπασει και τον δυο στο ιδιο σημείο στην πίσω σημειο που πιανει η βίδα απο την μεριά της αλισηδας,πηγαμε βέβαια στον κατασκευαστή Κο Χρήστο και μας τα εφτιαξε πάλι και απο τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα,επισης ειναι το μοναδικο που προστατευη πολυ καλά το μοτορι απο κατω αλλα και απο νερά.......και τα χωμάτινα λάστιχα μπένουν άνετα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα να αναφέρω οτι του ζητήσαμε να τα βάψει μαύρο ματ και δείχνουν τέλεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετή έρευνα στο net για εξεύρεση λύσης κατέληξα στο mudsling (ή maier). Το θέμα πλέον είναι καθαρά η τιμή. Το maier το έχω βρει στα 80€ περίπου με τα ταχυδρομικά στο ebay από USA. Το πρόβλημα εκεί είναι μήπως σταματήσει στο τελωνείο και πάει η τιμή στα ύψη. Μετά έχουμε το mudsling. Αυτό πάλι σε ebay από Αμερική έρχεται στα 111€. Και είναι πολύ ακριβό και πάλι υπάρχει το θέμα με το τελωνείο. Το βρίσκω όμως και σε Αγγλικό site πάλι στα 111€ περίπου. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει πλέον αλλά δεν παύει να παραμένει ακριβό. Στο ίδιο site όμως υπάρχει διαθέσιμο πακέτο με 3 τεμάχια και πακέτο με 10 τεμάχια. Στην περίπτωση των 3 τεμαχίων η τιμή για το καθένα έρχεται τελικά στα 100€ περίπου, ενώ στην περίπτωση των 10 τεμαχίων η τιμή για το καθένα έρχεται στα 84€. Θα ήταν μια καλή περίπτωση λοιπόν αν μπορούμε να μαζευτούμε 3 ή ακόμα καλύτερα 10 νοματαίοι και να κάνουμε μια ομαδική. Το προϊόν είναι το παρακάτω:
http://www.nippynormans.com/products...s-mam-m-f800gs Ταιριάζει και σε f650gs και σε f800gs. Ανοίγω λοιπόν μια λίστα σε πρώτη φάση για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους και οι λεπτομέρειες θα κανονιστούν αργότερα αν και εφόσον καταλήξουμε σε κάτι θετικό. 1. Andreas_F800GS 2. ... 3. ... Υ.Γ. Πριν καταλήξω σε αυτήν την απόφαση έψαξα πολύ για να βρω κατάστημα στην Ελλάδα που να φέρνει κάποιο παρόμοιο προϊόν. Το μόνο που βρήκα είναι στο γνωστό κατάστημα στην Πάτρα το οποίο όμως είναι carbon look (δεν μου αρέσει προσωπικά) και έχει 109€ + ταχυδρομικά. Είναι κρίμα που για ακόμη μία φορά τα λεφτά προορίζονται να πάνε έξω αλλά δυστυχώς εκεί που έχουμε φτάσει ψάχνω να εξοικονομήσω έστω και μισό ευρώ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ή κανείς δεν το βλέπει το θέμα ή κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι από τα δύο να είναι άραγε? Ας του δώσω άλλη μία ευκαιρία και βλέπουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως και να έχει το κλείνω το θέμα αφού δεν υπάρχει ανταπόκριση...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολοι καιροί για αγορές...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Xenon σε f800gs | Aggelos-Syros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 21-03-2013 15:46 |
Τι ελαστικα να βαλω σε F800GS?? | Geo888 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 03-11-2011 20:44 |
Αλλαγή απο F800gs σε 1200 gs adv.... | Aggelos-Syros | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 45 | 28-09-2011 08:44 |
Ρυθμιση αναρτησης σε F800GS.Πως; | moican | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 03-03-2010 16:04 |