![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκεψου το ετσι, (οπου σταντ, οι πισω τροχοι του αεροπλανου) περνοντας επεισης σαν δεδομενο οτι τα 150 χλμ/ωρα δεν ειναι εξωφρενικη ταχυτητα για ενα pickup 5000+ cc.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι. Δεν μπορεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
όταν επιβραδύνει το αεροπλάνο όντας με τις δύο πισινές ρόδες στον αεροδιάδρομο, το βάρος του "έρχεται" μπροστά και γονατίζει το μπροστινό μέρος όπου η ανάρτηση απορροφά τη καταβύθιση του μπροστινού...Δεν ξέρω τί βάρος από τους 50 τόνους που λέτε, κάθεται στην μπροστινή ανάρτηση του αεροπλάνου....
αλλά 1,5 τόνο που θα πέρνει το NISSAN στη καρότσα...δεν νομίζω να έχει σχέση με το βάρος του μπροστινού του αεροπλάνου... πιό πιθανό θα έβλεπα, να τρύπαγε τη καρότσα και να κάρφωνε το NISSAN στη άσφαλτο....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ....άσε που βρωμάει κι απο τον τρόπο που μπήκε το Nissan μπροστά στο αεροπλάνο και το ...κεντράρισε!!! ![]() Νομίζω ισχύει όσες πιθανότητες έχει και ο Tom να πιάσει τον Jerry!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aρα το βιντεο με το αεροπλανο δεν ειναι μουφα.......χαχαχαχαχαχχαχαχαχα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ο sylvester που κυνηγαει τον tweety!!..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν το NISSAN σηκωνει αεροπλανο ολοι οι φορτηγατζηδες
να παρουν απο ενα και να πουλησουν τα φορτηγα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδω το αεροπλανο ειναι κατι τονους ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θα μας συμβεί, εάν χρεοκοπήσει η Ελλάδα; Ο οικονομολόγος, Β. Β | SenseiG | Επικαιρότητα | 37 | 07-06-2011 20:05 |
Μπορεί να συμβεί και αυτό!!!. | Anax | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 06-03-2009 12:47 |