![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν εννοεις φασισταριο εμενα, μελος του παρεακίου, σου απαντω με τον ιδιο τροπο που απαντησε και ο Παγκαλος στην συγκεκριμενη ερωτηση του Γαλλου δημοσιογραφου. Αλλα ξεχασα, ενας high budget customer αδυνατει να μεταφρασει σωστα ¨η και καθολου πεντε γαλλικες φρασεις, η παιδεια του φτανει μεχρι τα αγγλικα......κι ετσι γινεται ερμαιο και μελος των απανταχου ψευτων και λοιδωρων. Χαιρετισμους λοιπον στο δικο σου παρεακι που δεν χανει ευκαιρεια να χτυπα με ψευδη, λοιδοριες κι ανυποστατες ειδησεις. Last edited by GeorgeP; 01-12-2011 at 12:00. |
|
|
|||
|
|||
|
sorry ρε παιδια μ`αρεσει που κοπτεσται ποιος ειναι ο πιο σοβαρος η ο πιο μορφωμενος κ καθεστε κ ανταλλασετε χαρακτηρισμους κ ποιος ξερει η οχι γαλλικα...-θα μου πεις κ εσενα ποιος σου ειπε να τους διαβαζεις...-αλλα ρε παιδια τετοια φαγωμαρα για το τι ειπε ο Παγκαλος η οχι,η τι ειναι κ δεν ειναι...λιγη σοβαροτητα(η αξιοπρεπεια,που προσπαθουσαν καποιοι να απαντησουν τι ειναι σε ενα αλλο θεμα...).Λοιπον οσον αφορα εμενα(η εμας,οτι θελετε..).Στ`######@ μου αν ειπε ο Παγκαλος οτι ειπε,ολα ειναι λογια...Απο λογια αλλο τιποτα..Τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο ενας θα τον σφαξει..διαμεσου της οθονης του υπολογιστη του κ ο αλλος τρεχει να τον υπερασπιστει εναντι των ασοβαρων κ αλητικων blog(συγγνωμη φιλε γιωργο..αλλα ως σοβαρος,για εμενα δε θα επρεπε καν να ασχολεισαι με τον Παγκαλο η τα blog..),λες κ ειναι συγγενης του...Ελα ρε παιδια σιγα το θεμα....κ αν κ δεν ειναι της αρμοδιοτητας μου(ναι,ειμαι κ αγενης εδω..),θελετε να ανταλλαξετε χαρακτηρισμους κ υβρεις..?Στειλε το σε p.m...Αντε ρε παιδια καβαληστε τα `ματοσακα` σας κανετε καμια βολτουλα,μαθετε να τα μαστορευετε που πατε αντιπροσωπεια για σερβις κ ειστε κ ευχαριστημενοι αν σας παρουν κανα 200αρι ευρω κ βαλε..Αντε κ γιατι πολυ το σοβαρεψα,να κανουμε κ λιγο πλακα..
|
|
|
|||
|
|||
|
ποσο προφητικα τραγουδια.......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τόσο καιρό που τον χρησιμοποιείς ως πηγή δεν το είχες πάρει χαμπάρι ότι κάνει παραπληροφόρηση;! Οι χαρακτηρισμοί του Πάγκαλου δε σε ενόχλησαν;! ΑΛΗΤΗΣ είναι ο Πάγκαλος αδερφέ μου κι όσα λέει ζέχνουν..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
περα απο αλητης,μπουχεσας,κλπ......εχει βαλθει να καταστρεψει το ΠΑΣΟΚ
κατι μου λεει οτι θα αποσυρθει απο την πολιτικη,μαζι με αλλους πρωτοκλασσατους ![]() ![]() αλητες του ΠΑΣΟΚ....μηπως και το κομμα τους παρει διψηφιο νουμερο στις εκλογες![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χαρακτήρισα κάποιο μέλος κάπως? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με τόσα, που έχουν φάει Κώστα, και βέβαια θα αποσυρθούν από την πολιτική. Τους πήραμε χαμπάρι και οι ####ι σφίγγουν σιγά - σιγά. Οπότε με ελαφρά... ή λίγο βαρύτερα ο χοντρός, γειά σας. Και θα κάτσει να τα φάει με την ησυχία του. Ή έτσι νομίζει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συχνά βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στη μοχθηρία που θα εισπράξεις αν υποδείξεις σ' έναν ηλίθιο την ηλιθιότητά του και στη ζημία από τη διασπορά αυτής της ηλιθιότητας αν την αφήσεις αναπάντητη. Ασφαλώς από ανάλογα διλήμματα δεν ταλανίζεσαι αν ο ηλίθιος είσαι εσύ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όσο καλή θέληση και να έχεις, δεν γίνεται να υποδεικνύεις / απαντάς Γιώργο. Αν το προσπαθήσεις, θα σε κατεβάσει επίπεδο, προκειμένου να παίξεις στην 'έδρα' του. Ούτε... ![]() Δυστυχώς. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε Γιώργο, τι ακριβώς είναι αυτό που θαυμάζεις στον Πάγκαλο και τον υποστηρίζεις με τόσο πάθος.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η τάφρος που οχυρώνει τη Θράκη | ortho | Επικαιρότητα | 12 | 04-08-2011 23:22 |
| Όση περισσότερη τηλεόραση βλέπουν τα νήπια τόσο μεγαλύτερα προβλήματα έχουν αργότερα | MARK | Υγεία | 2 | 04-05-2010 18:54 |
| Πόσο πουλήθηκε η μεγαλύτερη συλλογή BMW (94 κομμάτια...) του Willy Neutkens | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 30-11-2009 21:27 |
| «Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
| Πόσο μεγάλη είναι η Αφρική | syan | Κόσμος | 9 | 09-09-2009 11:21 |