![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τοποθέτηση-Βίδωμα της μούφας στην κεφαλή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτοιμο για να βιδωθεί μπουζί επάνω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ φαίνεται το πως ήταν πριν και πως μετά από τη όλη διαδικασία η συγκεκριμένη περιοχή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το καλύτερο είναι πως όλη αυτή η ιστορία, που έγινε αυθημερόν, μου κόστισε 80€ και αφού ελέγχθηκε ακόμη και με διαγνωστικό για το αν λειτουργούν όλα σωστά ή αν είχαμε κάποια απώλεια σε πιέσεις από εκείνο τον κύλινδρο, με γλίτωσε από τα νύχια εξουσιοδοτημένων και μη από 1200€ που μου παρουσιάστηκαν ως μοναδική λύση στο πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.
Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους εσάς που ασχοληθήκατε με το ζήτημά μου για να σας ευχαριστήσω, είναι να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να σας, ούτως ώστε αν ποτέ βρεθεί κάποιος στη θέση μου να έχει μια επιλογή ακόμη. Για όσους μάλιστα είναι από βόρεια Ελλάδα και θέλουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, το τηλέφωνο και το e-mail, του ανθρώπου που έκανε τη συγκεκριμένη επιδιόρθωση και βρίσκεται στη Νεάπολη 2310548145 giannis@moto-explorer.net |
|
|
|||
|
|||
|
Τελος καλο ολα καλα λοιπον..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο φωτορεπορταζ!!!!!!!
Σε ευχαρσιστούμε φίλε !!!! και....αχρείαστος να είσαι!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εύγε στον καλλιτέχνη-μάστορα......
|
|
|
|||
|
|||
|
Επιτελους ο Κατσεας στο GSForum!!
Πες στο Γιανναρο χαιρετισματα και γι αλλη μια φορα συγχαρητηρια! Τα μαστορια της Θεσσαλονικης στην καλη τους πλευρα.. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσα λεφτα και κοροιδια εχουν γλυτωσει οι παλαι ποτε μαχιμοι Αφρικανοι με τη δικη του βοηθεια! ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm5::sm5:
(Το ιδιο ειχα παθει και ειχα κανει με την ταπα λαδιου σ'ενα KLX που ειχα..) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα στα πάσα του μπουζί; Πάει η κεφαλή!!! | I.K | Τεχνικά θέματα διάφορα | 56 | 01-12-2011 04:32 |
| Η Google ιδρύει με την CIA εταιρεία πρόβλεψης γεγονότων | ralisp | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 23-10-2011 14:08 |
| Υπάρχει πρόβλημα βενζίνης ;;;; | gandalf | Διάφορα | 5 | 10-04-2011 14:02 |
| Όποιος καταλάβει τι λέει-κερδίζει σουβλάκι και μπύρα | benko | Αστεία Video | 4 | 18-01-2011 23:36 |
| Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |