![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ακριβώς. και λιγότερο ασφαλή και αρκετά βαρύτερα από ένα καλό full face
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Κι εγώ του ![]() Εκείνο που ζηλεύω είναι η φιμέ ζελατίνα εσωτερικά, που υπάρχει σε πολλά ανοιγόμενα. Αντιθαμβωτική, ασφαλής, δεν την "ξεχνάς" όπως τα γυαλιά κλπ... Υπάρχει άραγε full face με τέτοια ζελατίνα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() SCHUBERTH S1 PRO - Louis - Motorrad & Freizeit 204844 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό έχω εγώ το απλό όχι το pro η διαφορά είναι στο ανέβα κατέβα στο γυαλί του ηλίου το pro το έχει κάτω ενώ το δικό μου το έχει επάνω και πλάι αριστερά .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό φαίνεται, αλλά:
1ον δεν υπάρχει σε μεγέθη 58-59 (προφανώς εξαντλήθηκε) στο site που έβαλες κι έχει καλή τιμή! 2ον 1525gr ;; έχει το βάρος των ανοιγόμενων ![]() Πάντως θα το έχω στα υπόψη για επόμενο κράνος, μιας και το XR1100 που έχω είναι "χρονιάρικο"... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...lectSubProduct |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους,τα shoei κ συγκεκριμενα η σειρα multitec,εχει αποδειχθει απο ελληνες επαγγελματιες,η καλυτερη σε αξιοπιστια κ εφαρμογη,για εμενα συγκαταλεγεται στα κορυφαια!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
shoei xr 800 | basilis76 | Κράνη | 5 | 16-04-2011 19:41 |
SHOEI Multitech XL | CPretenteriS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 14-10-2010 13:16 |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 22:18 |
SHOEI VFX-W | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-10-2010 16:10 |
Επιλογη κρανους SHOEI | taksidiotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 19-04-2010 05:03 |